БАЦЕ И ШКЕМБЕ ВОЙВОДА РАЗВИВАТ РАЗВОЙНО ВОЙСКАТА

https://svobodnoslovo.eu/politika/bace-i-shkembe-voyvoda-razvivat-razvoyno-voyskata/19662 SvobodnoSlovo.eu
БАЦЕ И ШКЕМБЕ ВОЙВОДА РАЗВИВАТ РАЗВОЙНО ВОЙСКАТА

Тъй като явно очаква пълзящ или внезапен преврат, дори военен такъв, Баце реши предизборно да нагледа войската в компанията на армейската гордост Шкембе войвода. Двамата, видно от снимката с авторитетен вид и поглед, вперен в бъдещето, приемат преминаването на войниците. Бравос, направо чак на фронта си ги представям....в първите редици...в първите жертви...но да спра с мечтите!

Та Баце произнесе и следните мъдри слова на профила си във фейсбук: "Държавата ще подпомага бъдещото висше военновъздушно училище в Долна Митрополия. Тук ще има развойна дейност, ще има производство, ще има развитие."

Значи, ще има развойна дейност, производство и развитие. След военното обучение в гимназията, съм много далеч от армейските дела. Та въпросът е, след като докараха армията до настоящото жалко състояние, каква развойна дейност ще развиват?!? Развойна според тълковния речник означава: развойна, развойно, мн. развойни, прил. "Който се намира в период на развитие, на развой."

Тоест ще има развойно по развитието, както разбираме! И производство! На какво, явно е строго пазена военна тайна. Но може би трябва да започнат с производство на кадри за армията и развой в заплащането и условията, че единственият ни шанс срещу чужд враг е да се изпотрепе по магистралите на ГЕРБ!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.