БАЦЕ РАЗМИШЛЯВА....

https://svobodnoslovo.eu/politika/bace-razmishlyava/20394 SvobodnoSlovo.eu
БАЦЕ РАЗМИШЛЯВА....

Премиерът-Слънце тези дни направи едно интересно изказване: "Очаквам да се увеличат приходите от борбата с контрабандата, така че догодина да може с още 10% да вдигнем доходите. Трябва ни огромен работен потенциал, за да могат заводите да работят. Самите работодатели вече схващат, че ако не повишават заплатите, ще им избягат работниците."

Много моля за внимателен анализ на изказването. Ще се увеличат "приходите от борбата с контрабандата". Само аз ли се чу...дя борбата с контрабандата какви преки приходи носи. Или пък да не се чудя, нещата са ясни - или плащате, или се борим! Който не ще шайката да се бори с неговата контрабанда, трябва да им формира приходи. И понеже Премиерът-Слънце многократно твърдеше, че никога не лъже, забележете, че не казва приходите към кого се стичат. Иначе по същество е прав - явно има приходи в борбата с контрабандата, като знам дори на едни полицаи какви са им ставките за "такса спокойствие".....

Другото, което трябва да забележим е, че изобщо не се споменава ЧИИ ДОХОДИ ЩЕ СЕ ВДИГНАТ! Да е казал - на българите, на народа, на пенсионерите - нъц! Няма таквоз нещо. И съдейки по досегашните действия на шайката, като за последно смятат да си увеличат доходите с поне 10 %, тоест яко крадене ще падне за последно!

Но пък започвам да се притеснявам леко за здравето на Баце. Всички заводи трябвало да работят - онези, същите, които поникнаха като гъби след интервюто му. И явно също като гъби се крият някъде вдън гори тилилейски, далеч от очите на простосмъртните българи.

"Ще им избягат работниците". Колко истина и простоватост в едно изречение. Те вече се разбягаха, и не само работниците, всеки, който има възможност и малко акъл, или вече е избягал, или обмисля да бяга. От шайката!

Баце, Баце, за чеп на зеле не ставаш....а управляваш! Но поне не лъжеш ....много!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.