БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИЗЪМ НЕ СЕ ГРАДИ С ТУХЛИ ОТ ГЕТОТО

https://svobodnoslovo.eu/politika/balgarski-patriotizam-ne-se-gradi-s-tuhli-ot-getoto/20665 SvobodnoSlovo.eu
БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИЗЪМ НЕ СЕ ГРАДИ С ТУХЛИ ОТ ГЕТОТО

Веднага признавам, че не съм от тези 73 %, които одобряват думите на Каракачанов за ромите. Някак си ми се губят на фона на общата картинка и политика на патрЕотите. Които са като скачени съдове с ДПС и с ромските проблеми. Забравихте ли, че този патрЕот чрез поставените от него хора продаваше българско гражданство. Вероятно на араби и на роми?!? А какво стана с информацията, че ромите във Войводиново са от Македония и Сърбия и са заселени там от ВМРО, за да вземат по-бързо българско гражданство. Или от това, че ромските гета масово се гласува за патриотичните партии? Странно? Не, разбира се, 50 лева винаги са си 50 лева!

А и толкова години във властта, освен пушек и пяна, нещо съществено да са направили по идеите си за възраждане на българското, за интеграция на ромите, за спазване на закона от всички? Май не! Няма да си засягат и те електората, я! Защото думите не означават нищо, когато след тях не следват действия, особено когато си във властта и имаш всички лостове да направиш това, което си обещал на БЪЛГАРСКИТЕ си избиратели.

Да си припомним, че зад пикливите гранични огради /Великата Северна Попикана Българска Ограда и Великата Южна Огада/, стоят точно патриотите. Всеизвестен факт е, че в правителството трапезата е разделена на сфери на влияние, всеки във властта да може бял хляб да яде, а някои даже и суджуци! Забравихте ли колко струваха оградите и как се срутиха при първия порой? И как границата ни се пази от славата ни на територия на ужасите, а не от оградата?

Сега видният патрЕот, предал националните интереси и избирателите си, иска да си излъска мазният имидж и да се направи отново на патриот, носейки се на гребена на вълната на етническата омраза. С надеждата, че все пак някой отново ще се подлъже да гласува за него, помнейки думите и забравяйки делата!

Само че, Каракачанов, българите не сме толкова глупави вече. И прощаваме всичко, но не и предателството към България. И ако беше преди 100 години, ВМРО вече щеше да ти е издало и изпълнило присъдата.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.