БАЛОНИТЕ - СИМВОЛ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/politika/balonite-simvol-na-upravlyavashtite/20191 SvobodnoSlovo.eu
БАЛОНИТЕ - СИМВОЛ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ

Вчера, както научаваме от страницата на Цецку, народните представители са пускали....балончета. За да подкрепят болните от редки болести. Толкова е безумно, че много мислих дали изобщо да го коментирам.

Как да си обясним, че хората, които правят законите, бюджета, гласуват бюджета на Здравната каса, определят правилата за лечение, са съпричастни с пускане на балончета!?!

Да си припомним, че Цецку беше казал в едно интервю, че нямало смисъл да се отделят толкова пари за онкоболните, защото той имал близка, която се лекувала, и починала. Това изразява и цялата позиция на гербавите към болните - и от редки, и от често срещани болести.

Вчера прочетох едно изследване, че на година над 100 000 българи отиват да се лекуват в Турция - по-евтино им излизало!?! Нещо ненормално не виждате ли, неуважаеми политици!? Превърнахте здравето ни в търговия, а помагате с пускане на балонета - детска радост, бонбонки "Кръц-кръц"!

Цялото управление е като тези цветни балони - красиво изглеждащи, пълни с въздух под налягане и отлитащи нанякъде, където да се спукат далеч от очите на децата, които ги гледат. Въздух под налягане - това сте вие!

И вместо да се правите на детска градина, да бяхте събрали пари от "мизерните" си заплати и представителни и да ги дарите за лечението на хората с редки болести. Или в знак на съпричастност, да приемете закон, с който да ги улесните в тежкия им живот. Ама за това се искат мисъл, съпричастност, съчувствие и пари. А вие едното го нямате, а с другото не се разделяте!

Продължавайте да си пускате балоните! Децата вече пораснаха!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.