Бареков: Цвък Цвък е тежък воденичен камък за някои хора и за партията му!

https://svobodnoslovo.eu/politika/barekov-cvak-cvak-e-tezhak-vodenichen-kamak-za-nyakoi-hora-i-za-partiyata-mu/23551 SvobodnoSlovo.eu
Бареков: Цвък Цвък е тежък воденичен камък за някои хора и за партията му!

МВР -то почнало с разпитите на близкото обкръжение на покойния Петър Христов с .... Влади Въргала!

Дали разследва сериозно или просто замита следите????Откога шоумените са по-ценни свидетели от Цвък Цвък, лидер на ПГ на ПП ГЕРБ? Ще бъде ли разпитан въобще Цветан Цветанов за убийството?

За Наглите, за офшорките, за обществените поръчки за 50 милиона, за дарението от 30 000 евро, за шестия апартамент? Те да не са паднали от небето...Като свидетел или като заподозрян?

Съдейки по поведението му и оправданията му през последните дни - Цвък Цвък е тежък воденичен камък за някои хора и за партията му. Знае го сам. Време е да се отърват от него. Ама дали МВР- то и прокуратурата ще свършат мръсната работа по "развинтването на главата му"( цитирам бай Андрей Райчев от 2013)?

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.