БАРЕКОВ: ПатрЕотите са готови на сделка с дявола, за да оцелеят и крадат комисиони!

https://svobodnoslovo.eu/politika/barekov-patreotite-sa-gotovi-na-sdelka-s-dyavola-za-da-oceleyat-i-kradat-komisioni/20779 SvobodnoSlovo.eu
БАРЕКОВ: ПатрЕотите са готови на сделка с дявола, за да оцелеят и крадат комисиони!

"Елементарният въпрос, който си струва да се зададе е защо македонските управници не могат просто да признаят, че езикът е български, както огромното мнозинство от експертите твърдят, и да си спестят всички главоболия."

Това пише в авторска статия Алекс Алексиев, син на бележития български писател и карикатурист Райко Алексиев и внук на Никола Алексиев, дългогодишен активист на ВМРО от Солун.

„Има доста хора, които вярват, че ако си затворим очите и Македония влезе в Съюза, той някак си ще цивилизова тази бедна балканска провинция. Други настояват, че ако България не обръща внимание на фалшификациите и обидите и направи всичко възможно да интегрира Македония икономически, нещата ще се подредят“, коментира той и допълва, че този тип поведение е причинил не малко войни в миналото и няма гаранция, че няма отново да го направи. „Един кандидат за членство в Европейския съюз си е присвоил езика и голяма част от историята на един съсед в пълно противоречие на европейските демократични норми. Кандидатът се казва Македония или Северна Македония, ако влезе в ЕС“, посочва Алекс Алексиев за Фокус.

Оглушителното мълчание на българските политици и управляващи, с ексклузивното участие на патриотите в продажбата, разграбването и обезбългаряването на България коментира евродепутатът Николай Бареков във Фейсбук.

*Публикуваме без редакторска намеса.

"От 2014 досега България се управлява от ПатрЕотите Валери Симеонов и Каракачанов като подлоги и маши на ГЕРБ . Те обещаха през 2016 да се справят с демографската катастрофа. Изминалата година стигнахме демографското дъно. Три пъти по-малко са новородените отпреди годините на комунизма. Десет хиляди бебета по-малко отпреди само пет години се родиха до 31 декември в България.

С това темпо на раждания българите ще бъдем напълно унищожени за по -малко от 20 години. Всякакви малцинства ще бъдат мнозинство над българските християни само през 2030 година. Ходжите, талибаните, ромите, Ердоган и ИДИЛ заедно с Меркел ще са доволни от ПатрЕотите, които им продадоха/подариха България.

Самите те са безродници и са готови на сделка с дявола, за да оцелеят и крадат комисиони и рушвети във властта като министри и депутати на ГЕРБ. Когато фактите говорят и боговете мълчат. ПатрЕотите унищожиха България. Всеки новороден ром или мюсюлманин в Токайто, Шекер махала, Столипиново, Филиповци и Факултето през тази година би следвало да го кръстят с имената и фамилията на Каракачанов, Джамбазина или Валери ага. Така поне “новите европейци” ще отдадат почит към тези, които обезбългариха България. Ще се примирим ли с тази смъртоностна пародия и национално предателство?"

БАРЕКОВ: ПатрЕотите са готови на сделка с дявола, за да оцелеят и крадат комисиони!

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.