Бъркоч! Отвратителна, но снайперски точна дума за "интервю" - тирада на Главатаря на шайката ГЕРБопитеци!

https://svobodnoslovo.eu/politika/barkoch-otvratitelna-no-snayperski-tochna-duma-za-intervyu-tirada-na-glavatarya-na-shaykata-gerbopiteci/417 SvobodnoSlovo.eu
Бъркоч! Отвратителна, но снайперски точна дума за "интервю" - тирада на Главатаря на шайката ГЕРБопитеци!

Бъркоч! Отвратителна, но снайперски точна дума за "интервю" - тирада на Главатаря на шайката ГЕРБопитеци! Повече от 20 години тоя тип не спря да лъже. Да търси вина у другите, но никога не и у себе си. Кинг Конг. Най-подготвената Годзила. И ласкател! Готов е да валсува и с президента, и с Кирил, и с Асен. И си вярва! Но, не си задава въпроса и не си отговаря ЗАЩО ВСИЧКО И ВСИЧКИ, ДОКОСНАЛИ СЕ ДО НЕГО ПАДАТ В БЕЗДНАТА НА ПОЛИТИЧЕСКОТО ЗАБВЕНИЕ?

Бъркоч. Словесна помия. Единствено и само затихващите ми репортерски рефлекси ми дават сили да гледам и слушам треторазрядните и махленски "откровения". Знам, че това е губивреме. Толкова е губивреме, колкото ще бъдат и задълбочените и напразни опити да се намери нещо стойностно в лъжите на Главатаря.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.