Бе, с кви токове го занимавате ся?! Той за Западните Балкани, за Източните и въобще….

https://svobodnoslovo.eu/politika/be-s-kvi-tokove-go-zanimavate-sya-toy-za-zapadnite-balkani-za-iztochnite-i-vaobshte/23249 SvobodnoSlovo.eu
Бе, с кви токове го занимавате ся?! Той за Западните Балкани, за Източните и въобще….

Гледах едно мило, нежно, ефирно, фино интервю с датския посланик. Малко кадри от Дания. Посланика се казва Сьорен. Сьорен вика, че ние сме много важни. Пазим Дания, щото сме външна граница. Добре сме се справили, хубаво е в Дания, чистичко, шарено, браво на нас. Сьорен, освен това много харесва да е тук. Обича да сади рози, домати, даже колци е купил. Обича и да цепи дърва. Много дърва е нацепил за камината. На курорт е Сьорен…

И Сидеров е на курорт. Вече не му интересно у парламенто. Иска да си се занимава с изкуство. Построил е комунизъма Сидеров, нищо, че е бил само комсомолец. Те с Цвъ аха да станат и Членове, пък дошла демокрацията. Е в края на краищата станаха Членове…Добре, че не се прецакахме тогава, си казаха вчера и си стиснаха ръцете.

А боби е бил. Член де. Ама по данни на евростат и европол и други е бил, защото Юнкер го е внедрил, та да се бори за обединена Европа. Затва Боби много обича да ходи там. винаги е весел, аха и ще полети от кеф. Идна прегръдка от милата Анхела, едно потупване от Юнкер са по-готини от всякакви сексове, си вика той… Що съм си губил времето до сега?!

Обаче заговорите ли му за България, внезапно се вкисва и му иде да ни набие. Бе, с кви токове го занимавате ся?! Той за Западните Балкани, за Източните и въобще…. Индийски сервитьори и виетнамски шлосери ще интегрира тук, лекари-иглотерапевти ще вкара от Китай, че наще, обикновените, са на привършване, а от Филипините ще внася учители. Щото има визия за бъдещето. С някакви оставки и сделки му разваляте удоволствията от глобалните неща. Безобразници такива!

И – не се смей, не се смей, маймунке мръсна!

П.П. Забравих да ви информирам, че Сидеров вика, че понякога се чувствал като детска учителка… Ах, ма моля ви, не това сравнение, срамно е…му отговори Жени М. Демек, срамно е да си детска учителка. тотално изтрещяха.

Виктория Тинтерова

Резултат с изображение за boiko

http://afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.