БЕЛЯ И БЕЛЯЗКА

https://svobodnoslovo.eu/politika/belya-i-belyazka/11229 SvobodnoSlovo.eu
БЕЛЯ И БЕЛЯЗКА

"Белязка". Това е думата, която пишещата "Брекзид" и "вкарващата символизъм" Цвета Караянчева използва, за да обясни как става гласуването на хартия. Взимаш бюлетината, удраш една белязка, готово. През 2021-ва доскорошният председател на Народното събрание е яростен противник на машинното гласуване: за нея то е опасен екран, който мига заплашително.

Има обективна причина управляващите да са противници на машинното гласуване. Те предпочитат "белязка"-та.

Обаче няма обективна причина да се гласува за откровено прости хора. Г-жа Караянчева е превърната в партиен деятел от г-н Цветанов и това личи при всяко нейно клето отваряне на устата.

Хората имаме различни политически пристрастия. Но мисля, че сме длъжни да бъдем абсолютно единни в това да не допускаме очевидната, шибаща ни през лицето простотия, да присъства в следващия парламент. А още по-малко, да бъде председател на Народното събрание.

Простотията на г-жа Караянчева остави тежки белязки върху цялото ни общество: освен глуповати приказки, след нея има един напълно опустошен откъм авторитет парламент. Не съм от "ГЕРБ", но нямам никакво намерение да търпя подобна простотия в такъв голям мащаб. Защото, г-жа Караянчева кара всички да се срамуваме, дори и тези, които не сме от "ГЕРБ".

Така че, разчитам гражданите за европейско развитие на България, които ще гласуват за най-великата асфалтова партия в света, да проявят поне минимални нива на критичност и да не избират спуснатите им отгоре цветановски кофи.

Мартин Димитров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.