БЕЗУМЕЦЪТ КИРИЛ ПЕТКОВ ПО НОВА ТВ НА КОГОТО ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР РАЗВАЛИЛ „АЛА – БАЛА“-ТА. ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗА КАКЪВ ИДИОТ СТАВА ДУМА?!: „АЗ КАЛИН СТОЯНОВ ГО ИНТЕРВЮИРАХ ЛИЧНО ЗА ДА РАЗБЕРА ДАЛИ Е ЕКСПЕРТ ЗА МВР!“

https://svobodnoslovo.eu/politika/bezumecat-kiril-petkov-po-nova-tv-na-kogoto-vatreshniya-ministar-razvalil-ala-bala-ta-vie-razbirate-li-za-kakav-idiot-stava-duma-az-kalin-stoyanov-go-intervyuirah-lichno-za-da-razbera/121527 SvobodnoSlovo.eu
БЕЗУМЕЦЪТ КИРИЛ ПЕТКОВ ПО НОВА ТВ НА КОГОТО ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР РАЗВАЛИЛ „АЛА – БАЛА“-ТА. ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗА КАКЪВ ИДИОТ СТАВА ДУМА?!: „АЗ КАЛИН СТОЯНОВ ГО ИНТЕРВЮИРАХ ЛИЧНО ЗА ДА РАЗБЕРА ДАЛИ Е ЕКСПЕРТ ЗА МВР!“

Един абсолютен безумец по Нова телевизия. Със старателния съпорт на водещите от Нова тв.

Кирил Петков.

Пак ментално разбрицан, със заучени банални „опорни точки“, налудничав поглед и кухи „тези“.

Няма как да се въздържим да не коментираме отзад – напред, защото само един ПЪЛЕН ИДИОТ КАТО КИРИЛ ПЕТКОВ може да изрече следното: „Калин Стоянов го интервюирах лично за да разбера дали е експерт за МВР“.

Простото Киро разбира от МВР, Служби и национална сигурност? Моля ви, психиатри, въдворете го тоя, че еба майката на цялата държава, без абсолютно никакво, ама никакво извинение!

Простото Киро лакардисва, че да, бил ходил и говорил с Калин Стоянов за да му каже – сигурен ли си, че никой не ти влияе за смяната на 17-те регионални директори на ОД на МВР, защото „тези директори направиха сравнително честни избори по времето на Бойко Рашков“.

Сравнително честни избори? Разбирайте, избори „ала – бала“, които ПРАВЕХА ПП/ДБ ЗАЕДНО С ТЕХНИЯ РАШКОВ, РЕСПЕКТИВНО С РАДЕВ И „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“, НЕПРЕКЪСНАТО!

Що ги бил сменил ли? Ами щото например ОД на МВР – Варна бе управлявана от един Чесън/Пингвин – Атанас Михов, рожба точно на „експертизата“ на Просто Киро и сие.

Безумецът Кирил Петков надълго и нашироко реди трафаретните „опорни точки“, набутани му от Гномове и денковци – вътрешният министър бил на кино, не се разграничил от полицейското насилие, трябвало да излезе и да каже нам си кво и нам си оно, точно такова, каквото им скимне на гномове и простоидиоти. ГЕРБ и ДПС го бранели „преди даже да сме разбрали истината“.

Ами като не сте разбрали още истината, вие пък що му искате оставката, а, бе накристализиран галфон?!

Министър Йоловски и той си говорел ей така, на, ама Простото Киро вика: „Йоловски си говори с прокуратурата, нека изчакаме…“. Значи за Йоловски да изчакаме да свърши проверката, ама за Калин Стоянов няма какво да чакаме, веднага да си отива, че да турнем на негово място НАШИЯ главен секретар на МВР Живко Коцев, лична капия на Гнома Атанасов, чиято коса и оправен нос е благодарение на кинтите на Славчо Христов.

А бе, шантав Киро, ти интервюира ли лично Главния секретар на МВР с какви пари си присади коса и оправи носа и откъде има пари за лъскавите си костюми, като манекен на джендърски сайт за мода, или Гнома ти рече – аааа, той мой и на Славчо Христов?!

И защо НИКОЙ ОТ ВАШАТА МАЛОУМНА ПРОСТОИДИОТСКА КОХОРТА НЕ СПОМЕНАВА ИМЕННО ОТГОВОРНОСТТА НА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР ЖИВКО КОЦЕВ, КОЙТО КАТО РЪКОВОДИТЕЛ НА ПРОФЕСИОНАЛНОТО РЪКОВОДСТВО НА МВР НОСИ ПЪЛНАТА И ЦЯЛА ОТГОВОРНОСТ ЗА ОПЕРАЦИЯТА НА МВР?!

Защото, както написа АФЕРА, ТОЯ СМЕШНИК ЖИВКО КОЦЕВ Е ВАШИЯТ ЧОВЕК И СЕГА ЦЕЛТА Е ТОЧНО НЕГО ДА НАБУТАТЕ ЗА ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР, ПОНЕЖЕ КАЛИН СТОЯНОВ НЕ ВИ ТРЪГНА ПО ГАЙДАТА.

АФЕРА е яростен критик на Калин Стоянов, далеч преди Простото Киро да го е „интервюирал“, но справедливостта и истината винаги са били най-важни за АФЕРА и винаги сме ги отстоявали като позиция.

Впрочем, и „умно красивите“ водещи на Нова тв не споменаха дори за миг главния секретар на МВР, който всъщност персонално носи отговорността. Не гъкнаха дори и когато самият Калин Стоянов в ефир им го каза в прав текст!

А простото Киро, стиснал устнички, се направи също на улав, какъвто впрочем е.

Включен в ефир вътрешният министър Калин Стоянов остро репликира Простото Киро, като заяви, че не една среща е имало в МВР с него, и това лесно може да бъде проверено. Каза още, че Простото Киро е отправил към него множество телефонни разговори с които се е намесвал в работата и кадруването на МВР и кой служител на какъв ръководен пост да бъде и кои директори да не бъдат махани.

Калин Стоянов каза още: „Разговорите приключиха тогава, когато Кирил Петков разбра, че няма да се поддам на неговото влияние“.

Смахнатото Просто Киро на финала сам изрече, че 95 процента от служителите на МВР не били замесени в насилие на протестите, ама 5 процента били, и „вашата роля /на вътрешния министър/ обаче не е за 95-те процента, а за другите…“.

Калин Стоянов пак попита – а къде е главният секретар на МВР, ама и „умно красиви“ водещи, и безумецът Киро си бъркаха през това време … отзад и се направиха на глухи.

По същия начин така наречените слугински водещи на ПП/ДБ и лаф не обелиха за заместник шефа на ДАНС Петър Петров, който осъществил връзката между Простото Киро и Калин Стоянов, преди да бъде направен вътрешен министър. Защото и той, като оня с присадената коса от Славчо Христов, също е лична капия на Гнома и него пък готвят за шеф на ДАНС.

Тези абсолютни мерзавци незабавно трябва да бъдат елиминирани от политическата сцена, защото са не само идиоти, но и застрашават националната сигурност на държавата.

Afera.bg

5 Коментара

333

преди 2 седмици

Простото Киро разбира от МВР , Служби и национална сигурност колкото МАГАРЕ ОТ ДУХОВА МУЗИКА

Коментирай

copy - paste

преди 2 седмици

Няма нормален човек в тая държава който да не псува тия олигофрени и посолството. Интересно, дали посланника на посолството не го сърби гъза?

Коментирай

copy - paste

преди 2 седмици

„Калин Стоянов го интервюирах лично за да разбера дали е експерт за МВР“. Про100КИРЧУ ИНТЕРВЮИРА …???Интересно КОЙ по ГЛУПАВ от НЕГО го ИНТЕРВЮИРА за да НИ ГО НАТРАПИ???Леночка от КОЗЯК ли???

Коментирай

Майор Майоров

преди 2 седмици

Псувате,псувате,ама вече три години си ги избирате.Така го избрахте и президента Радев,вероятно добър офицер,но национално неизвестен,и неговата клика,начело с кмета на с.Труд.Не е сънувал,че ще му дойде такъв дюшеш,на Копринков......

Коментирай

Чичо

преди 2 седмици

За идиотите си има специална медицинска практика!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.