БОРИСОВ, БОРИСОВ, ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА ОТ ГОДИНИ ТЕ ТРОПА НА ЯНКИТЕ, СЕГА ПАК ТЕ НАБУТА!

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-borisov-osobenata-forma-na-glavata-ot-godini-te-tropa-na-yankite-sega-pak-te-nabuta/20266 SvobodnoSlovo.eu
БОРИСОВ, БОРИСОВ, ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА ОТ ГОДИНИ ТЕ ТРОПА НА ЯНКИТЕ, СЕГА ПАК ТЕ НАБУТА!

От години го пишем, че Особената форма на главата тропа Боко на янките. Тоя път изживяващият се за американец №1, Особената форма на главата, съвсем набута Борисов.

Гласуването срещу преференциите, рече преди дни премиерът, било отговорност на парламента, а там той не се месел и не знаел какви промени мътят Цветанов и компания.

След като скандала стана отвратителен, Борисов събра своите и им нареди нещата по закона да се върнат в предишния им вид.

Днес обаче Оособената форма на главата тотално торпилира Борисов, изричайки: „Нашето решение за преференциите миналата седмица бе стиковано с премиера Бойко Борисов. Той ми каза: „решаваш на момента“. Срещнах се преди гласуването с ДПС, защото трябва да се изслушат всички гледни точки. Съобразил съм се, че трябва да има политическа култура. Много е важно в един парламент е управляващите и опозицията да са в диалог“.

И още: „Бойко Борисов решава всичко. Аз нося отговорност за всяко едно решение, което се взима от парламентарната група. Никога не съм се крил зад колективната отговорност“

Не, че не е ясно и на бездомните кучета задкулисните бизбизета на Борисов и ГЕРБ с ДПС, не, че и Цветанов не е вътре в заверата, ама в истерията си, че виждат края си, в Групировката сами ще се изядат помежду си.

А Цветанов продължава да си въобразява, че ще води „бащина дружина“. О, не, всите, като скачени съдове, вървите към дъното.

http://afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.