Борисов е мъдрец. В денталния смисъл

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-e-madrec-v-dentalniya-smisal/13035 SvobodnoSlovo.eu
Борисов е мъдрец. В денталния смисъл

С цялото ми уважение към младите и тези, които не ни харесват - не ви харесваме и ние. Мъдрецът пак ни говори. Той е „мъдрец“ единствено в денталния (стоматологичния) смисъл – ненужен и боли. Не се лекува – изважда се. С упойка, без упойка, с елеватор, клещи, скалпел – махане е спасението.

Горното изказване на Борисов може да мине за поредно недомислие, нахалство или глупост. Ще е вярно, но не съвсем. Съществуват политици идиоти, но по-лоши от тях са избирателите идиоти. Проблемът е, че от чужда глава глупави мисли намират политическо убежище в други глави. Борисов практикува точно това. Което прави положението ужасно тежко и непоносимо. Особено, когато все повече хора осъзнават как и от какъв тип са използвани. Национална катастрофа. И лична, ако човек се уважава поне мъничко.

Горното изказване е ярък симптом за управленски упадък. Не всички са гласували за него, но всички търпим последствията. Няма оправдание за българския мазохизъм. "Мъдрецът" просто трябва да се извади.

По повод изречените думи за нехаресването чух един, който се хвали с две висши образования, да казва: „К’во толкова ги дразни Борисов, да не са по-добри?“ Очевидно сме останали и без образование – само с дипломи.

Не знам дали този потрес е поправим.

Психиатрите не идват, да дойдат поне стоматолозите

Д-р Димитър Попкутуев

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.