БОРИСОВ Е ПЪЛЕН ПОЗОР. РЕКВИЕМ НА ЕДИН ДЪЛБОКО КОМПЛЕКСИРАН ЛЪЖЕЦ, НА ЕДИН КРАЙНО ПОВРЕДЕН ЧОВЕК

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-e-palen-pozor-rekviem-na-edin-dalboko-kompleksiran-lazhec-na-edin-krayno-povreden-chovek/12596 SvobodnoSlovo.eu
БОРИСОВ Е ПЪЛЕН ПОЗОР. РЕКВИЕМ НА ЕДИН ДЪЛБОКО КОМПЛЕКСИРАН ЛЪЖЕЦ, НА ЕДИН КРАЙНО ПОВРЕДЕН ЧОВЕК

Бойко Борисов в интервю за авторитетния германски всекидневник „Франкфуртер алгемайне цайтунг“: „Политикът, пистолетът и парите“ – германска медия интервюира Борисов

https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/11/28/4145104_politikut_pistoletut_i_parite_-_germanska_media/

Прочетох интервюто на премиера пред германския ФАЦ.

Ясно е, че по изказванията на Борисов може да се коментира и напише много. Считам обаче, че това е напълно излишно, като затова ще бъда съвсем кратък в личния си коментар:

Бойко Борисов е пълен позор. А интервюто му е жалък и заслужен реквием на един завършен и дълбоко комплексиран лъжец, на един крайно повреден човек.

Но. По важното за мен е друго. И то се съдържа във факта, че Борисов е продукт. Наш продукт. Аз не мога да ви призовавам в нищо, но мога да ви помоля, от все сърце, и мога да се надявам, от все сърце, че народът ни никога повече няма да допусне начело на държавата да застане подобно национално унижение.

Васил Петев

http://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.