Борисов ”наплю” от джипката Радев, правителството и ИТН

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-naplyu-ot-dzhipkata-radev-pravitelstvoto-i-itn/7989 SvobodnoSlovo.eu
Борисов ”наплю” от джипката Радев, правителството и ИТН

Бившият премиер Бойко Борисов отправи остри критики към служебното правителство, президента и ръководството на ”Има такъв народ” от джипката. Той се включи на живо във Фейсбук, докато шофира по отсечката Бухковци-Белокопитово на aвтомагистрала ”Хемус”.

"Как ще възстановят икономиката – с вдигнатия юмрук на Румен Радев ли? Не могат да се справят нито с ваксинацията, нито с миграцията, нито с инфлацията. Моделът „Радев“ означава застой, хаос и разруха. Толкова могат служебният кабинет и Станислав Трифонов. Единственото, което направиха, е да свалят патриарха от колата. Целта е да бъде охранявана само шайката на Румен Радев. Пазят ги от народната любов", каза в живото включване Бойко Борисов.

"До Шумен всичко е готово - мантинели, лед осветление, оградите за диви животни, точно като на пътя на Перник - трябва само да му сложат маркировката, и нарочно не го правят", коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "Готова магистрала, трябваше за летния сезон да работи", посочи Борисов. Той коментира, че не я пускат, "за да не платят на работниците и да не кажат, че е направена от ГЕРБ". По думите му, оставили са пет-шест работника, колкото да казват, че се работи. "Асен Василев нарочно прибра парите, които оставихме за завършването на магистралата, за да не бъде признато направеното от нас", коментира бившият премиер.

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.