Борисов: Най-трудно се свалят умна жена, стар тапет, Христо Иванов и Корнелия Нинова

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-nay-trudno-se-svalyat-umna-zhena-star-tapet-hristo-ivanov-i-korneliya-ninova/5350 SvobodnoSlovo.eu
Борисов: Най-трудно се свалят умна жена, стар тапет, Христо Иванов и Корнелия Нинова

"На мен ми спретнаха компромата с чекмеджетата и ме разнасят осем месеца. Тук има милиони чекмеджета", това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от с. Кирково по повод продажбата на 60 000 мегават часа природен газ към Румъния.

"Слагат си шест фирми, които чакат, а балъците си мислят, че това което говори Киро за арести, ние се чудим за какво става въпрос. Тези фирми са със смесено участие, предимно чужди, за да не могат да ги гонят нашите служби, си знаят на едните пет хиляди, на други шест хиляди (мегават часа б.р.), а рушветът е преведен я в Андора, я някъде другаде", добави Борисов.

"Аз нямам офшорка и не знам как става", каза бившият премиер.

"Не знаем и с Плана на възстановяване какво са направили и дали не са пратили пак техните хора, няма конфликт на интереси и всичко е точно. Те са толкова брутални в краденето в момента. Надявам се, че господин Кирил Петков е бил искрен в казаното при Сашо Диков", допълни Борисов.

"Седем-осем милиарда ще изхарчат. Ще пускат прах в очите за социални помощи, но когато теглим чертата ще се види, че рискът е огромен. Ще ни трябват поне 10 години да се възстановим от това, което правят", категоричен беше лидерът на ГЕРБ.

Той упрекна и начина на компенсиране на битовите потребители за това, че се отпускат само помощи за ток, но не и такива за дърва.

"Тея ходят в Брюксел да говорят за корупция, за реформа в съдебна система, тея точно... Тея хора като ги гледате, не ви ли е мъчно, бе, Рашков ли си, къв си там...? Не ви ли е мъчно, бе... с три байпаса да ги държите по арестите, докато лъжете с машините в София. Директно се пренасяме към 44-ото - по същия начин партията на Рашков и сега припозната от Кирил Петков, защото от няколко дни реториката му е същата. Арести, арести, докато те крадат. И ще докажем, че са крали в петък вечер. И то са крали с милиони", това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от с. Кирково.

Там той коментира политическата ситуация в страната и арести по време на изборната кампания, които по-късно, според него, са се оказали неоснователни.

"На мен ми спретнаха компромата с чекмеджетата и ме разнасят осем месеца. Тук има милиони чекмеджета", добави той.

"Най-трудно се свалят умна жена, стар тапет, Христо Иванов и Корнелия Нинова", заяви той по повод създаването на временната комисия за съдебна реформа, чиито председател е лидерът на "Демократична България".

https://eurocom.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.