Бойко Борисов: Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас

https://svobodnoslovo.eu/politika/boyko-borisov-terziev-bonev-i-kompaniya-sa-kmetove-blagodarenie-na-nas/122390 SvobodnoSlovo.eu
Бойко Борисов: Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас

Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Стана криза в парламента. Партията на промяната не си държи на думата. Това заяви лидерът на Бойко Борисов в Сливен пред Младежката организация на партията.

"Те се изкълчиха и въпреки, че мина гласуването, не стана красиво. Стана така, че една подобна формула на управление трябва да работи. Дори искам да им коментирам аргументите. В медиите излезе, че все едно Николай Денков е дошъл и ни се е накарал. Това беше внушението от новините. Това не е вярно. На ГЕРБ мога да се карам само аз, а на мен - никой", категоричен бе Борисов.

"Истината е, че Мария Габриел ми беше написала, че с Денков искат да ме видят. Аз им казах "Не, ще се видя с Асен Василев и Христо Иванов". Това казах, в 10 часа среща - час и нещо говорихме, зададох си моите въпроси, Асен Василев беше коректен, излязохме заедно, казахме пред медиите, че взимаме двете оставки (бел.ред. управителя и подуправителя на НЗОК), връщаме крачка назад, за да работим конструктивно и за следващите избори на регулатор", каза още Борисов.

Той бе категоричен, че работи добре с премиера акад. Николай Денков: "Работя добре с него, той ми е бил зам.-министър. Процесът, който направихме, беше успешен, но беше между мен, Асен Василев и Христо Иванов, държа да го знаете", подчерта той.

Евроком 

6 Коментара

Глас народен

7 months before

- Aло, Иван Петров? - Да, кажете? - От НАП се обаждаме. Не сте си платил данъка. - Как разбрахте? - Това ни е работата. - Та кой ви плаща за подобна работа? - Вие. С данъка си. - Ъ? Аз ви плащам да ме следите дали ви плащам? - Точно така. - Защо да ви плащам тогава? - Защото в противен случай ще Ви пратим полиция да Ви отведе в затвора! - Кой им плаща за това? - Вие. С данъка си. - Ъ!? Да видим дали правилно съм разбрал - аз ви плащам заплата, за да ме следите дали ви плащам заплата, плащам и заплата на полицията и на затвора, за да ме приберат, ако не плащам вашата и тяхната заплата?!?! - Точно така. Това се нарича "държава". Не можем без нея. - Искате да кажете, че вие не можете без нея, тоест без мен?

Коментирай

Глас народен

7 months before

- Не, не. Всички не можем без нея. Живеем в общество все пак. Всеки си има права и задължения и когато някой не си изпълнява задълженията, друг следи за това. Ето, ние Ви се обадихме, за да си платите данъка. Ако ние не си изпълняваме задълженията, Ваш дълг е да ни се обадите и да изисквате да си ги свършим. - Ако не следите дали си плащам данъка, тоест дали ви плащам заплатата, аз трябва да изискам от вас да си свършите работата - тоест да ми се обадите да си платя данъка, тоест да ви платя заплатата, за да можете да следите дали ви плащам заплатата? - Точно така. Така функционира системата.

Коментирай

Глас народен

7 months before

- Та кой би измислил толкова безумна система? - Ами всички заедно сме я измислили - Вие, ние, полицаите и затвора. Това се нарича "демокрация". - Тоест ние четиримата сме решили аз да плащам заплатата на вас тримата, за да ме следите/санкционирате ако не го правя? - Точно така. - Но аз съм против това. - Тези неща ги решаваме заедно - живеем в държава и в демокрация. Ние сме трима. Повече от Вас сме. Следователно така сме решили всички заедно. - ?!?

Коментирай

Анита

7 months before

Правите всичко "помежду си", за да ви е изгодно на вас и да трупате пари и кюлчета в чекмеджета. Как не се наситихте!!! Как не помислихте за този народ и за тази страна?! Не ви ли е срам, съвест нямате ли да проумеете, че унищожавате страна на повече от 1300 години и народ запазил вяра и език след 500 г.робство?! Помислете къде беше България и за 34 години я превърнахте в обор!!! Дано ви е останала малко съвест, но едва ли!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.