Бойко, кажи за този дарител на ГЕРБ с половин милиард лева „усвоени“ обществени поръчки!

https://svobodnoslovo.eu/politika/boyko-kazhi-za-tozi-daritel-na-gerb-s-polovin-miliard-leva-usvoeni-obshtestveni-porachki/10057 SvobodnoSlovo.eu
Бойко, кажи за този дарител на ГЕРБ с половин милиард лева „усвоени“ обществени поръчки!

От публичния регистър на сайта на ГЕРБ е видно, че на 21.05.2009г. преди първите парламентарни избори, на които Борисов и ГЕРБ участват, официален дарител под номер 68 на партията с 10 000 лева става Красимир Атанасов Желев!

Тук може да видите списъка с дарителите на ГЕРБ:

http://www.gerb.bg/files/useruploads/pages/Dareniq_2009_PubReg.pdf

В търсачката на bird.bg на името на Красимир Атанасов Желев откриваме това лице, като свързан с  „Водоснабдяване и канализация“, които са „усвоили“ през следващите години при управлението на ГЕРБ почти ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛЕВА от проекти! 

Значи – ти на нас 10 000 сега за изборите, после ние на тебе стотици милиони, като ще ни връщаш и ресто в куфарчета на 17-ят етаж в малкото НДК, за да имаме за Къща в Барселона и тн. !

Г-н Борисов, как бихте коментирали това? Кажи, мутро? 

Това са обръчите, калинките, паразитите и слугите на мафията превзела държавата ни. Милиарди откаднати и източени. Затова така неиство и истерично стискат властта. Затова е този панически страх, че ще загубят властта. Това е модела „Шиши не дава“! Изриване е нужно, изриване

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!

Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.

Необходимата сума е 5000 долара.

Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: [email protected]

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.