CECO CVETANOV CRATER! КОЙ БИ ОТКАЗАЛ ДА ПРАТИ ЦВЕТАНОВ В ДУПКА В КЪРДЖАЛИ?!

https://svobodnoslovo.eu/politika/ceco-cvetanov-crater-koy-bi-otkazal-da-prati-cvetanov-v-dupka-v-kardzhali/13569 SvobodnoSlovo.eu
CECO CVETANOV CRATER! КОЙ БИ ОТКАЗАЛ ДА ПРАТИ ЦВЕТАНОВ В ДУПКА В КЪРДЖАЛИ?!

Цветан Цветанов при Цветанка Ризова на въпрос абстиненция ли има към властта, че прави партия: „Не, просто да правим това, което сме правили досега…“

Не съм решил, не съм го направил…

Догодина обаче имам 2 свободни месеца, ще отскоча до Долината и ще го намеря Йлън Мъск.

Ще пием по една ракия, па ще го тупнем по рамото, и ще му кажа:

Виж, кво, брат, дай да направим един специален електрически асансьор, че да изпратим един олигофрен с големи уши на Марс! Ще го направим първият тъпак, официално кацнал на Марс. После ще кръстим кратер на негово име – Ceco Cvetanov Crater! Да ходи да търси на майка си кърджалийската на друга планета. Става ли, а?

Естествено, че става…

Убеден съм, че няма да ми откаже!

Кой би отказал да прати Цветанов в дупка в Кърджали?!

Васил Петев

Бележка на АФЕРА: „Да правим това, което сме правили досега…“ Тъпак с особена форма на главата! А онези, които му се радват и си мислят, че с Боко Тиквата са разделени, са двойни тъпаци. Забравихте ли тоя сатрап какви ги дялкаше във Властта, бе, безпаметници?! И продължава да се хвали с „брилянтните си операции“! Тоя тип отдавна трябваше да е в затвора, но нали знаете КОЙ в сие с Боко го спаси!

http://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.