"ЧАТАЛДЖА" НАСТИГНА "ЛАТИНКА"!

https://svobodnoslovo.eu/politika/chataldzha-nastigna-latinka/126534 SvobodnoSlovo.eu
"ЧАТАЛДЖА" НАСТИГНА "ЛАТИНКА"!


Като деца тичахме един след друг в училищния двор докато настигнем бягащият пред нас съученик. С едно докосване по рамото и "ти гониш", той на свой ред започваше да гони следващия бягащ. 
Само преди седем години Цветан Цветанов осъмна с няколко имота, благодарение на богата тъща, замогнала с пари от незнаен произход. Миропомазаният от щастливата случайност министър не се задоволи само с блестящ апартамент от Артекс на улица Латинка, но сложи и черешка върху луксозната торта, под формата на частен асансьор. По този начин, никакви "чужди очи" нямаше да виждат, кой влиза и кой излиза от неговия дом. 

Семейство Лорен и комбинативният им бизнеспартньор Асен Василев изглеждат са взели за пример бившата дясна ръка на Бойко Борисов, та и те са си поръчали частен асансьор. С други думи сговорната дружина нови управляващи настигнаха старите на "Ти гониш", в очакване на Ротацията. 
В надпреварата  за придобиване на луксозни имоти от страна на министри, депутати и конституционни съдии, много е възможно в близко бъдеще да се появат и апартаменти с частни асансьори, но със...седалки!

Божидар Чеков

3 Коментара

Олеся Zelle

преди 3 месеца

тъкмо Асена, още като влезе в "асансьорина" и ще го поема-без да се чуди и мае кои я вижда,или не.Важното е спорта-"Масов секс-здрав народ!"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.