Цвъцнахте се, бе!

https://svobodnoslovo.eu/politika/cvacnahte-se-be/23084 SvobodnoSlovo.eu
Цвъцнахте се, бе!

Когато се изчерпят опорните точки, когато капитанът на "Бистришките тигри" получи червен картон и излезе от играта, иде ред на Главния интригант на Републиката.

Евала, физкултурник! Толкоз ли се уплашихте от президентското коремно на лоста с костюм, че извадихте цвъкомета? Президентът говорел като партиец, а вицепрезидентът бил с класи над него. Бъркате, драги! От повече от година Росен Плевнелиев и Маргарита Попова не пребивават на "Дондуков" 2. Скалистите планини не са реклама на България и ирландски пастирки не размятат поли.

Място не можете да си намерите. Оплетохте се, оцапахте ританките и сега лискате наляво и надясно. Чудите се какво и на кого да обещаете. Иска ви се избори да има час по-скоро, защото стрелката на стабилността ви се тресе. И се чудите как да завъртите нещата в своя полза.

В амок сте. Уловиха ви по бели гащи: и с ЧЕЗ, и с антикорупционния мегаорган, и с частните милиции, дето искате да създадете към своите кметове, за да ги ползвате за лични и предизборни нужди. За да мачкате и да държите на каишка раята.

Цвъцнахте се, бе, хора! Огледайте се, ослушайте се и ако не идва влак, минете от другата страна. Там може някой да ви повярва

Ина Михайлова

Резултат с изображение за Цветанов

http://duma.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.