Да не забравяме Горанов, защо не дава оставка?!

https://svobodnoslovo.eu/politika/da-ne-zabravyame-goranov-zashto-ne-dava-ostavka/19969 SvobodnoSlovo.eu
Да не забравяме Горанов, защо не дава оставка?!

Защо министърът на финансите Владислав Горанов, който при 3 собствени апартамента живее в четвърти – купен на пъти по-ниска от обичайната цена в комплекса на братя Домусчиеви не хвърля оставка?

Може ли да се вярва на проверката на КПКОНПИ срещу него, след като стана ясно, че самият шеф на антикорупционната институция е декларирал покупка на жилище под данъчната стойност и е укрил квадратура като на 4-стаен апартамент? 

Може ли да се вярва на КПКОНПИ, която не глоби Горанов дори само за един прост факт, който го уличава по чл.313 от НК – не е декларирал пред Комисията едно от собствените си жилища, което обаче е видно в Имотния регистър?

Може ли да се вярва на КПКОНПИ, че няма конфликт на интереси, след като министърполучава подарък, чиято стойност е над 250 000 лв. в неплатени наеми от 2012 г. от бизнесдама - майка на човек, когото е назначил за служител във ведомството си и го е включил в комисия по обществените поръчки и притежава съседен на неговия апартамент в същия комплекс, закупен на доста по-висока стойност от Горановия?

Цветан Цветанов, Цецка Цачева, заместник-министрите на енергетиката и спорта подадоха оставки, с което признаха нередности около придобиването на суперлуксозните им апартаменти или поне съвест.

Горанов да не мисли, че е забравен? Никой не е забравен, нищо не е забравено!

На снимката: Този часовник на стойност над 30 000 лв. също не е интересен на КОНПИ!

http://19min.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.