Дачков: Нинова прекрачва всички граници на разума, а лъжите ѝ придобиват патологични измерения

https://svobodnoslovo.eu/politika/dachkov-ninova-prekrachva-vsichki-granici-na-razuma-a-lazhite-pridobivat-patologichni-izmereniya/586 SvobodnoSlovo.eu
Дачков: Нинова прекрачва всички граници на разума, а лъжите ѝ придобиват патологични измерения

Мисля, че Корнелия Нинова прекрачва всички граници на разума, а лъжите ѝ придобиват патологични измерения. Нинова води две дела срещу мен (още две ми е завел и Калоян Методиев). Това написа на личната си страница във Фейсбук журналистът Явор Дачков по повод думите на лидера на БСП Корнелия Нинова, че сутринта в дома ѝ са дошли двама униформени от Съдебна охрана. Ето какво още сподели Дачков, цитиран от novini.bg:

"Тази сутрин съдебна охрана е отишла в дома ѝ, за да ѝ връчи някакво решение на съдията по нейната собствена жалба срещу мен. Корнелия не им е отворила, а отишла в парламента да вдига скандал, че Гешев иска да я арестува, заради Кирил Добрев чрез съдебната охрана, подчинена на Крум Зарков.

Този дебелашки макиавелизъм от Крушовица е пълен потрес. Заради Корнелия и Калоян Методиев през ден се чувам с призовкари, уреждаме си срещи, съдебна охрана ми връчва документи и т.н., но и през ум не ми е идвало да се правя на Паниковски и да държа речи за свободата на словото.

Не знам с какви очи хората около Корнелия Нинова продължават да стоят до нея и да гледат тези срамни сцени, но те са доста по-виновни от самата Корнелия за положението в БСП".

fakti.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.