Делян Добрев: Каня Асен Василев и Р. Овч. на дебат - двама срещу един

https://svobodnoslovo.eu/politika/delyan-dobrev-kanya-asen-vasilev-i-r-ovch-na-debat-dvama-sreshtu-edin/130582 SvobodnoSlovo.eu
Делян Добрев: Каня Асен Василев и Р. Овч. на дебат - двама срещу един

Асен Василев и Р. Овч. възмъжавали срещу мен, докато съм от другата страна на океана. Връщам се в сряда и ги каня и двамата на дебат - двама срещу един. Ако ги е шубе, да вземат и Лена Бориславова - тя май е единственият мъж в ППДБ.

Това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

13 Коментара

Прик

преди 1 месец

Мушлика си Добрев, мушлика!

Коментирай

Олеся Zelle

преди 1 месец

Този хасковски каунь се взе доста на сериозно. Като бяха прибрали "Толупа и сие" в ареста,тоя се покри и млъкна. А сега- всеки ден" експерт номер 1" по Боикиновите ТВ

Коментирай

Ваня

преди 1 месец

Благодарение и на теб Добрев,енергетиката ни е в това състояние...

Коментирай

Чичо

преди 1 месец

Странно е, че кой как се завърне от САЩ, се с наперен гребен пристига!? Плащат ли ви, пращате ли си, ама айде стига! Д.Добрев, и той тръгнал с мечка мед да яде! Що не си погледнеш насрания задник бе, момче? На Р. Овч. можеш само да му посвириш на гайдата, за А. Василев не знам, с него може да поиграете "Ганкиното" на бос крак! Двама срещу един - баси самочуствието!

Коментирай

BLIMAN

преди 1 месец

....а бе Делянчо и ти не си стока...голямо хасковско лайно и нищо повече. Стой си там където си...няма какво да предизвикваш "тоя" или "оня" на двубой..и пр. ..крадци сте всички...а като видите дебелия..се правите на "ни чул, ни видял..!

Коментирай

Бай Иван

преди 1 месец

Тоя "велик" енергетик със стаж от хасковския пазар на много страшен се прави! Благодарение на него и такива, като него, скоро ще закрием и Българската енергетика! Само да припомня за по-младите, че България при "лошия" социализъм имаше една от най-мощните енергетики в Европа и света! Още в далечната 1978 година, благодарение на СССР, имахме вече атомна централа ( за сведение Турция се сдоби пак с руска централа чак миналата 2023 година), а малко по-късно вече имахме 6 атомни енерго блока! България продаваше ток на всички без изключение балкански страни! Ние бяхме електроенергийното сърце на Балканите! Благодарение на новоЕничарите, като тоя кухендър, под външен натиск се затвориха 4 атомни енергоблока (най-голяма заслуга има превителството на мадридския комарджия и неговата подлога Кунева)

Коментирай

Бай Иван

преди 1 месец

Въпреки, че дори и шефа на организацията за мирно използване на ядренната енергия МАГАТЕ, ни съветваше да не си затваряме атоните реактори! Нашите подлоги плюха на народа ни и извършиха върховно предателство, като затвориха четири от шесте атомни ртеактора! Това никой не бива да го забравя! Сега тези дебили под американски натиск се отказаха от евтиното и високоефективно руско атомно гориво и ще купуват несертифицирано от Уестинхаус! За сведение с такова гориво в Чехия (тяхната атомна централа Темелин), едвам изкараха от реакторите отработените касети, защото се бяха изкривили. От тогава чехите купуват само руско гориво, но наште велики ядренни капацитети, като тоя дебил не ги интересува това и сега не само ще купуваме скъпото гориво от Уестинхаус с което ще рискуваме ядрен инцидент, но и сами ще си съхраняваме ядренните отпадъци, защото руснаците си вземаха отработеното гориво!

Коментирай

От АЕЦ "Козлодуй"

преди 1 месец

Тоя т.....нар какво разбира от ядрена енергетика? Той на малкия пръст на Р. Овчаров не може да стъпи!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.