Демокрацията е в опасност! Да държат Буци на една пейка, да извършва нуждите си в кофа, да го алармира простатата и да вдигне кръМното

https://svobodnoslovo.eu/politika/demokraciyata-e-v-opasnost-da-darzhat-buci-na-edna-peyka-da-izvarshva-nuzhdite-si-v-kofa-da-go-alarmira-prostatata-i-da-vdigne-kramnoto/4260 SvobodnoSlovo.eu
Демокрацията е в опасност! Да държат Буци на една пейка, да извършва нуждите си в кофа, да го алармира простатата и да вдигне кръМното

Мараба население!

Много ми е тревожно нещо гълъбчета. Демокрацията е в опасност! Да държат Буци на една пейка, да извършва нуждите си в кофа, да го алармира простатата и да вдигне кръМното, е няма такава полиция. Менката вика, Борисов е икона! Не, май Веждюто беше, ама той се подквасва, та не може да му се има много вяра, дали икона е видял или Алеко Константинов на столевка.

Дадоха и щерката, плаче. Нека си поплаче жената, ние 12 години плачеме, а нямаме милиарди в офшорки* /виж долу/.

Взели да го набеждават, че е корумпиран. Може. Човещина е. Стайнбек го е казал,че властта не корумпира. Корумпира страхът от загуба на властта. Шубето. Те и тия около него затова крякат като окрадени. Гледам вчера Десито тресе краката, като да шие на машина. Шубе ги е.

Ама го обичат женурята Буци! Спряха "Ергенът", защото им захлупи шоуто. Вижте само каква страст, какъв нагон, огън в очите и подмокряне около него. Цицорести като булдозери.

Синоптичките го обожават. Късат го като богомолки след секс. И поезия има да се издаде цяла книжка, ама кой? Гледайте сега тук, какво ромолене, какво ухание в мрака, лилави магнолии и нежни строфи, достойни само за офанзивен халф и икона:

"Борисов е светец

изгря на небосклона

дори не е летец

Без трон и без корона

е нашият отец

Пазител на закона

окичен със венец"

За днес толкова, защото идва Лъчо Мозъка да визитира. Ще получите информация за урината, кръвната картина, простатата, всички органи и атрибути на иконата..

PS офшорка: касичка скрита някъде по островите в Карибския басейн или пък Сейшелските острови. Под чуждо име. Нещо като къщата в Барселона.

Валя Ушева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.