Демократ странно как се превърна в синоним на грантояд, без връзка с планетата - майка

https://svobodnoslovo.eu/politika/demokrat-stranno-kak-se-prevarna-v-sinonim-na-grantoyad-bez-vrazka-s-planetata-mayka/135 SvobodnoSlovo.eu
Демократ странно как се превърна в синоним на грантояд, без връзка с планетата - майка

Демократ странно как се превърна в синоним на грантояд, без връзка с планетата - майка. Приоритетите на дъбълите са толкова далеч от приоритетите на българския народ, че само с манипулиране на изборните резултати може да се обясни наличието им в парламента. И не знам защо се обявяват за бранещи интересите на народа.

Те си бранят интересите на елитарна, малобройна, умнокрасивитетна и жълтопаветна групичка, които живеят в собствен свят, различен от този, в който живеят останалите българи.

Крайно време е партиите да заявяват чии интереси защитават - на работници, на работодатели, на умнокрасивитет, на бедните, на селяните, на гражданите - първо и последно поколение такива, на евроатлантиците или на русофилите. Че ми писна да ни правят на м....и и да ни обясняват как за наше добро издържаме украинците, правим цивилизационен избор да плащаме прескъпо за стоки и услуги, да подкрепяме нацисти, да налагаме санкции на Русия, при положение, че на хората проблемите са съвсем други.

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.