ДЕНЕМ МУ РАБОТИТЕ, ВЕЧЕР МУ ПЕЕТЕ. ВАШИЯТ БОЙКО ТАКА ЩЕ ИЗКАРА ОЩЕ МНОГО

https://svobodnoslovo.eu/politika/denem-mu-rabotite-vecher-mu-peete-vashiyat-boyko-taka-shte-izkara-oshte-mnogo/13371 SvobodnoSlovo.eu
ДЕНЕМ МУ РАБОТИТЕ, ВЕЧЕР МУ ПЕЕТЕ. ВАШИЯТ БОЙКО ТАКА ЩЕ ИЗКАРА ОЩЕ МНОГО

Имам много близък приятел в Солун, пенсионер като мен. Работил е 30 г. като лоцман на пристанището в Пирея. Казва се Стелиос и е със страхотно чувство за хумор. Ако съм в Солун или само преминавам край града и не му се обадя да се видим, после ми се сърди с дни.

Днес на прибиране към България, спрях в Солун и естествено се видяхме. Седнахме да обядваме и Стелиос ме заразпитва какво се случва у нас. Разказвам какво се случило от миналата ни среща насам и стигаме до темата с „въстанията“.

Стелиос – защо не направите една национална стачка, да блокирате всичко и да видите дали ще удържи до вечерта? Синдикати нямате ли? Тук стачката е за всички, администрация ,транспорт, пенсионери, всички.

Малко сме, Стелиос, денем сме на работа ,през почивните дни правим въстания.

Виждам звездичките в просвирите му сини очи…

– Значи денем му работите, вечер му пеете… Стефан, не ви разбирам тактиката, но така вашият Бойко ще изкара още много. Казваш бил бандит. С песни и скандирания само го разсмивате, сложете го на грота (мачта) с главата надолу и всичко ще си дойде на мястото. Ама вие си знаете…

Тактика…

Стефан Стефанов

http://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.