Диана Дамянова: Нещо става в България! И то, наказанието, ще дойде. Скоро!

https://svobodnoslovo.eu/politika/diana-damyanova-neshto-stava-v-balgariya-i-to-nakazanieto-shte-doyde-skoro/13285 SvobodnoSlovo.eu
Диана Дамянова: Нещо става в България! И то, наказанието, ще дойде. Скоро!

Нещо става в България! Една сама жена накара Нова Загора да се събуди и да иска чист въздух.

Трима мъже /единият от тях мой добър познат с великолепно чувство за хумор/ събудиха градските хора и вече 100 дни ги държат на улицата, с което превърнаха центъра на София в забранена за властта територия.

Двама самотни евродепутати успяха така да разбъркат бюрократичната кочинка на Брюксел, че да доведат до приемане на унищожителен документ, разкриващ безобразията в България и техния извършител.

Един сам режисьор направи цяла Панорама, воглаве с ниско приклонилият главата си водещ, смешна, нелепа и показа колко е нагла политическата класа и нейните мисири.

Една дребничка жунралистка се превръща в страшилище за политическата сган и никой не смее да са изправи срещу нея.

Срещу това - политическите лилипути седят по пънчета, подаряват стари килими и псевдотреви и не смеят да се появят никъде, където не е проведено прочистване и режисиране.

Нещо става в България! Май се ражда гражданско общество! Срещу това всяка диктатура е безпомощна, дори и най-наглата.

Часовете на диктатора са преброени. И на този и на следващите, които се опитат да работят за себе си, а не за обществото.

Нещо става в България! Ражда се гражданско общество. А то, гражданското общество, е най-големият гарант за демокрацията. Тогава политическата измет се свира по дупките си и чака наказанието.

И то, наказанието, ще дойде. Скоро!

Пиар експертът Диана Дамянова, Фейсбук

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.