ДО КОГА ЩЕ НИ ЯХАТЕ?

https://svobodnoslovo.eu/politika/do-koga-shte-ni-yahate/122663 SvobodnoSlovo.eu
ДО КОГА ЩЕ НИ ЯХАТЕ?

 

Когато излязохме на площада в лятото на 2020 година никой не предполагаше, че ще се стигне до това, което се случва днес. Никой не предполагаше, че човекът с вдигнатия юмрук след броени месеци ще ни натресе Кирето и Асен. Единият, доказано даже и без българско гражданство! За другия на последните избори се оказа, че май и той е в такава позиция. Конституцията ряпа да яде! Това с едно извинение на половин уста не се заличава толкова лесно. За грубите политически грешки се носи отговорност, не се прави партия, през която да се правят нови такива. Още докато протестирахме и давахме дежурства по палатките, горе зад прозорците на Президентството се съставяше служебното правителство и се поставяше началото на Пътя на Копринката. На наш гръб! Плодовете ги берем днес всички, а внуците и правнуците ни ще плащат заемите на това некадърно управление, което се съюзи с главните виновници и ги изпра.

Сега дойде ред да се яхне и референдума за националния празник. ДО КОГА, до кога, бе ще ни яхате и използвате? И точно по кой закон подписите за референдума ще бъдат използвани за Вашата партия? Следващия път никой няма да си сложи подписа под предложение за референдум, защото не знае кой ще го използва и за какво. Законът и без това е направен така, че референдум да не може да се случи никога. ЕГН- то, което даваме при този подпис са лични данни. Кой Ви дава право да злоупотребявате с лични данни? Кой Ви дава право да използвате за свои цели волеизлиянието на стотици хиляди с различни политически възгледи и мнение? Попитахте ли ги преди това?

А, СТИГА СТЕ НИ СЕ КАЧВАЛИ!

Българска легия антимафия

2 Коментара

ввввиви

преди 2 месеца

Вярно, президентът вкара във властта двамата хубавци от снимката, но защо ние продължихме да ги избираме?

Коментирай

Констанца

преди 2 месеца

Щото акъла ни е толкоз! Нали е по-добре час по час да се ядем с президента, дето ни ги бил докарал и нищо друго да не правим. Е те, това сме ние!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.