Доц. Татяна Буруджиева захапа Ицо Хазарта: За какво изпращаме евродепутати, за добро пенсиониране ли

https://svobodnoslovo.eu/politika/doc-tatyana-burudzhieva-zahapa-ico-hazarta-za-kakvo-izprashtame-evrodeputati-za-dobro-pensionirane-li/133037 SvobodnoSlovo.eu
Доц. Татяна Буруджиева захапа Ицо Хазарта: За какво изпращаме евродепутати, за добро пенсиониране ли

Ицо Хазарта знае ли някакъв език? За да излезе човек и да свърши работа, трябва да умее да прави контакти сред останалите евродепутати, запита тя

Необходимо е да има говорител, който максимално да обира този ступор и объркване при служебния премиер. Това каза политологът доц. Татяна Буруджиева в „Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Хората не искат такива избори - със скандали и с внушението, че държавата е тяхна, а не на хората.

Буруджиева коментира и листите за евродепутатите "Кажете ми с какво се прослави Ицо Хазарта? Знае ли някакъв език? За да излезе човек и да свърши работа, трябва да умее да прави контакти сред останалите евродепутати. За какво изпращаме евродепутати, за добро пенсиониране ли?, запита се политологът.

"Всеки играе някаква роля. ГЕРБ дори не говори за първото си място. Ако те не направят правителство и този път, електоралният им крах този път ще бъде много забележим. ДПС са в нова позиция - само с нас може. Възраждане се борят за второто място - идваме.

"ПП-ДБ ще видим колко се свличат", прогнозира доц. Татяна Буруджиева.

Епицентър 

7 Коментара

darkaveng

преди 1 седмица

Изобщо, г-жо Буруджиева, не сте права! Всеки "евродепутат" трябва да прави само едно - каквото ЕК, в лицето на леля Урсула и бате Мишел кажат, този и бутон да натиснат! И най-паче нашите евро-идиоти! Погледнете кое да е гласуване ...! Та, пак казвам, колкото е по-идиот, толкива е по-добър евро-нещо си! Анадънму?🌈

Коментирай

Кажете ми с какво се прослави Ицо Хазарта?

преди 1 седмица

в. Марица: https://www.marica.bg/lajfstajl/haos-v-semeystvoto-na-ico-hazarta

Коментирай

Главчев е пълно олицетворение на модела ГЕРБ

преди 1 седмица

Главчев е пълно олицетворение на модела ГЕРБ. И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено. Главчев е разрешил построяването на частна детска болница. Неговият Министерски съвет я е гласувал единодушно без нито един коментар. Сега Главчев дава на ДАНС и прокуратурата сигнал. Срещу кого? Срещу себе си? Срещу министрите си? Още по- нелепо става поведението на премиера, който първия ден защитава решението, а на следващия се сеща, че служебно правителство трябва да организира избори, а не да се занимава с дългосрочни въпроси. Хора, това е пародия. Единственият начин Главчев да се сдобие с някакво що-годе достойнство е да каже кой го накара да вземе това решение и срещу какво, кой му нареди правителството, кой му сменя министрите? Кой управлява реално държавата, защото и на децата вече е ясно, че не е той.

Коментирай

Зоро

преди 1 седмица

Аз,например се чудя, какво е свършил от Европарламента за България Андрей Слабаков? Какъв чужд език знае и колко пъти се е изказвал от трибуната на парламента? Разбирам, че ВМРО го предлага и за втори мантат!!! И знам още, че е роднина на Красимир Каракачанов! Демек, шуробаджанащината е в ход! Ще разрешите ли?

Коментирай

Калоян

преди 1 седмица

Ицо хазарта е едно лекенце, бившо (уж) наркоманче! НО много любим на Лена Бориславова...Бил страхотен певец (ти да видиш) Е, кой ще му се опре?

Коментирай

Йокин

преди 1 седмица

ТЯ ЗНАЕ,ПОЧЕМУ НИЕ СЪЩО.НУЖНО ЛИ Е ДА СЕ ПУБЛИКУВА НЕЩО,ПО ТЕМАТА???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.