ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ?

https://svobodnoslovo.eu/politika/dokoga-shte-tarpim-nacionalni-predateli/3468 SvobodnoSlovo.eu
ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ?

Започва вече да ми омръзва воят на евроатлантиците, които много упорстват да ни въвличат в проблеми. Защо точно българските интереси /българските, повтарям/, изискват да пращаме оръжие в Украйна /и то без пари/, никой не обяснява. Говорят за агресия, за ценности, за натовски ценности, за американски принципи. Но къде точно е България и нашите интереси в цялата тази украинска истерия, аз не разбрах. Цивилизационен избор било! Ами цивилизационен избор е да не се допуска същствуването на нацисти в Европа.

Цивилизационен избор е да не се допуска осакатяване на военнопленници. Цивилизационен избор е да не насърчаваш две държава да се избиват помежду си. Цивилизационен избор е да не защитаваш хора, за които има основателни съмнения, че вземат политическите си решения, обосновани на субстанции.

Картината долу е показателна. Атанасов, както и тоя Ноев досега български интерес не са защитили. Бих казала, че са символ на безродството. За тях НАТО, САЩ и ЕС стоят много над България. И на първо място защитават тези интереси, а не на българите. И съвсем резонно е да се запитам защо допускаме тези плъхове да определят българската политика?

И тук не вземам страна между двете воюващи страни. Ние работа между тях нямаме! Защита на българите в Украйна, защита на българите в България! Това е! Това са ни интересите. А тези, които решиха да издържат чужди, а обрекоха своите на мизерия, са национални предатели и служат на чужди интереси.

Българският народ се интересува как ще оцелее при галопиращата инфлация. Българите се интересуват защо трябва да си доплащат лечението, а и да плащат за здравното обслужване на хора, които ако си продадат джипа, могат да издържат поне една здравна служба на село за една година. Българите се интересуват защо те мизерстват, а държавата дава парите им за чужди. Българите се интересуват защо изнасяме оръжия за Украйна, а българската армия е лишавана от подобни екстри. Българите се интересуват защо по нашите улици чужди веят чужди знамена, а българските знамена висят овехтяли и разпокъсани по обществени места? Българите се интересуват, защо българските политици говорят само за Украйна и Русия, а забравят, че представляват българите, в българското Народно събрание, в България - земята на българите!

Предателството има своите имена.....спомнете си Оборище. Как се постъпва в историята с имената на предателите!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.