ДПС с нова атака срещу Рашков, шефът на парламента спасява положението

https://svobodnoslovo.eu/politika/dps-s-nova-ataka-sreshtu-rashkov-shefat-na-parlamenta-spasyava-polozhenieto/5240 SvobodnoSlovo.eu
ДПС с нова атака срещу Рашков, шефът на парламента спасява положението

Халил Летифов и Ахмед Ахмедов, депутати от ДПС, поискаха за пореден от председателя на парламента Никола Минчев да каже, какво се случва със сайта на депутатите. Те са категорични, че към вътрешния министър Бойко Рашков има два въпроса за репресии и ”милиционерски натиск” по време на последните избори, но така и не са получили отговор от шефа на МВР.

Вместо това, на страницата имало качен текст, който е подписан като "отговор", но не удовлетворява питанията. Темата беше започната от Мустафа Карадайъ. Той поиска документи от Бойко Рашков, но така и не ги получи. Тогава председателят на ДПС се ядоса и дори заплаши с оставка Никола Минчев. Председателят на парламента отговори, че е направил проверка и не е видял нищо нередно в сайта на народните представители.

frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.