ДРУГАРЧЕТАТА НА КИРЕ, ПРИКРИТИ ЗАД ШВЕЙЦАРСКА КОМПАНИЯ, СЕ ОПИТВАТ ДА СКЛЮЧАТ ДОГОВОРИ С ГАЗПРОМ ПРЕЗ 2 ГРЪЦКИ ТЕРМИНАЛА

https://svobodnoslovo.eu/politika/drugarchetata-na-kire-prikriti-zad-shveycarska-kompaniya-se-opitvat-da-sklyuchat-dogovori-s-gazprom-prez-2-gracki-terminala/3300 SvobodnoSlovo.eu
ДРУГАРЧЕТАТА НА КИРЕ, ПРИКРИТИ ЗАД ШВЕЙЦАРСКА КОМПАНИЯ, СЕ ОПИТВАТ ДА СКЛЮЧАТ ДОГОВОРИ С ГАЗПРОМ ПРЕЗ 2 ГРЪЦКИ ТЕРМИНАЛА

Цената на газта в България се формира след 20% отгоре за посредниците.

Днес Булгаргаз е получил Трета покана от Газпром да преподпише договорът на старата цена, НО схемата с плащането в рубли изключва посредниците.

В същото време от два дни другарчетата на Кире, прикривайки се зад швейцарска компания се опитват да сключат договори с Газпром за доставка на газ за България  през два гръцки терминала …. през тяхната фирма.

Цената е 130% над предложената от Газпром на Булгаргаз. По случайност директорът на „швейцарската“ компания е назначен в борда на директорите на Булгаргаз. От два дни гръцкото служби чакат отговор от българските по казуса.

Не знам, не разбирам…, но на високо равнище в Гърция се заговори за ново правителство в България – коалиция между ПП, ГЕРБ, ДБ и ИТН.

Прогнозите на турците са същите….

Стефан Стефанов

afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.