Джамбазки: ИД не напада Балканите, за да не подпалят хола си

https://svobodnoslovo.eu/politika/dzhambazki-id-ne-napada-balkanite-za-da-ne-podpalyat-hola-si/24586 SvobodnoSlovo.eu
Джамбазки: ИД не напада Балканите, за да не подпалят хола си

"Балканският батальон" на терористичната групировка "Ислямска държава" наброява 500 души и те не атакуват Балканите, за да не запалят хола си. Това обяви евродепутатът Ангел Джамбазки пред бТВ.

Относно нарасналото напрежение между Сърбия и Македония през последните дни, Джамбазки коментира, че Сърбия наказва дипломатите си в Скопие, защото опитът за преврат в Македония не е успял.

Той сравни случващото се в Скопие със смяната на турския посланик у нас и изпращането на предишния Сюлейман Гьокче в Гватемала. По думите му, Гьокче е бил наказан, защото не е успял да наложи у нас протурска партия.

Събарянето на незаконни постройки в циганската махала в "Захарна фабрика" Джамбазки определи като добро начало. То трябва да продължи и в Баталова воденица, обяви евродепутатът и бивш общински съветник в София.

Джамбазки: ИД не напада Балканите, за да не подпалят хола си

cross.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.