Ексклузивно в “Свободно слово”! Антикомунистът Атанасов забрави, че е бил червен прокурор!

Генералът-председател на ДСБ отново избяга от въпросите на медията ни

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-antikomunistat-atanasov-zabravi-che-e-bil-cherven-prokuror/123267 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Антикомунистът Атанасов забрави, че е бил червен прокурор!

Генералът-председател на ДСБ отново избяга от въпросите на медията ни

Съпредседателите на ПП-ДБ Кирил Петков и Атанас Атанасов дадоха кратък брифинг пред Пленарна зала по повод блокираната работа на парламента и нарязването на Паметника на съветската армия. Както вече стана традиция, Атанасов отново избяга от неудобните въпроси на журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева. Поводът този път беше неговото изявление, че като антикомунист 33 години бил чакал да се демонтира паметника на чуждата сила, довела БКП на власт. В отговор нашата колежка му припомни, че по онова време той е бил не нещо друго, а комунистически прокурор в Разград, на което той пренебрежително отвърна: “Не ме занимавайте сега с това” и ловко избяга да обясни какъв е механизмът, по който след 10-ти ноември 1989 г. се прераждаш в демократ след като десетилетия си бил част от репресивните органи на тоталитарната власт.

 

“Днес имахме да гледаме двата може би най-важни бюджета за хората - бюджета за здраве и всички плащания в НЗОК, както и социалния бюджет - парите за пенсии. От тази гледна точка не можем да разберем колегите от “Възраждане”, БСП и ИТН как могат да слагат спирачка на най-важните плащания в държавата”, заяви ексклузивно пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

 

Той изтъкна, че пенсиите на хората чакат на този бюджет, вместо това опозицията ги принуждава да влизат в ролята на трибунал, изясняващ дали документацията на Областната оправя на София е пълна. Той благодари на служителите на Областния управител, които по думите му са дошли с всички папки и разрешителни и са запознали партиите от опозицията. От своя страна “Възраждане” и БСП са настояли демонтажът да се прекрати, въпреки че документално процедурата е била изрядна, разясни Петков.

 

Какво още казаха Петков и Атанасов, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно в “Свободно слово”.

6 Коментара

dostum_ben

преди 4 месеца

Как пък точно днес се сетихте за пенсионерите - лъжци и измамници, искахте да гласувате пари за украйна! Вашата ММ, подигравате ни се, така ли?!

Коментирай

Настапир Аналниев

преди 4 месеца

А комуниста-алкохолик повече познат като " дамаджаната "бойко рашков чашков?

Коментирай

Доктор

преди 4 месеца

Изрод.

Коментирай

Боклуци

преди 4 месеца

Ако се върне предишния строй пак тоя изрод, ще коли и ще беси, тъмни, мракобесни дни идват, изрод, от бедна България пари и оръжие за Украйна, пари за пенсионерите няма, а за тия изроди в НС има, без да питат България нарязаха ПСА, хайде народа да се вдигне и да събори паметника на американските летци

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.