Ексклузивно в “Свободно слово”! Бойко Борисов след избора на председател на НС: ИТН поеха целия пасив! Жестът го очаквах от ПП/ДБ… (ВИДЕО)

Първият мандат е единственият възможен

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-boyko-borisov-sled-izbora-na-predsedatel-na-ns-itn-poeha-celiya-pasiv-zhestat-go-ochakvah-ot-ppdb-video/136362 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Бойко Борисов след избора на председател на НС: ИТН поеха целия пасив! Жестът го очаквах от ПП/ДБ… (ВИДЕО)

Първият мандат е единственият възможен

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов благодари на ИТН и изрази разочарование от ПП-ДБ за гласуването на кандидатурата на Рая Назарян за председател на НС. „Благодарим на колегите от ИТН, че поеха целия пасив и всички се упражниха върху тях само за да можем да започнем да вървим по конституционните процедури“, заяви той. 

 

„Жестът го очаквах от ПП/ДБ. За съжаление те са се капсулирали“, уточни лидерът на ГЕРБ. По думите му изборът на председател е зелена светлина за връщане към процедурите на първи, втори, трети мандат.

„Ние се концентрираме върху първия мандат, той е единственият възможен. Не бих върнал на никому никакъв жест, защото такъв не е поискан. Имаме първи мандат, който избирателите с над 11% разлика искат от ГЕРБ“, припомни Бойко Борисов.

 

Какво още каза лидерът на ГЕРБ, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

1 Коментара

Как само ви правят разногледи , овце

2 months before

Прехвърлят си топката тоя престъпници - мутра, чалгар и турски еничар , докато ви се завие свят , овце, и ви оберат и избият....идеално за тия престъпници, че сте толкова т@пи и все ги преизбирате....на следващите избори турците ще са първа политическа сила и с компроматите ще подчинят и Така квата и ще ви еват майката...б з турски език и работа няма да ви дават да почвате...като в Южна България...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.