Ексклузивно в “Свободно слово”! ИТН:  Снощи на улицата се случи нещо прекрасно. Гражданското общество се вдигна!

Според Тошко Йорданов цялото правителство трябва да си подаде оставката

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-itn-snoshti-na-ulicata-se-sluchi-neshto-prekrasno-grazhdanskoto-obshtestvo-se-vdigna/121304 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! ИТН:  Снощи на улицата се случи нещо прекрасно. Гражданското общество се вдигна!

Според Тошко Йорданов цялото правителство трябва да си подаде оставката

“Беше ясно какво ще се случи снощи при положение, че Българският футболен съюз, с това ръководство, което отдавна трябваше да си замине, провокира всички”. Това заяви председателят на парламентарната група (ПГ) на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов.

 

“Нали те го направиха министър на вътрешните работи? За какво му е трябвало на футболния съюз да затваря стадиона. Щеше да е много страшно да има 2000 човека, защото вероятно щяха да са толкова публика, които да скандират това, което скандираха снощи по улиците. Боби Михайлов щеше да чуе това, което така или иначе е чул, само че отвън, но нямаше да има тази ужасна ситуация, която се получи”, коментира Йорданов.

 

Според него цялото правителство трябва да си подаде оставката.

 

“Снощи на улицата се случи нещо прекрасно, тъй като това гражданско общество се вдигна срещу тази неправда, която 18 години продължава да краде мечтите на всички, които обичаме спорт, гледаме футбол”, коментира  за “Свободно слово” и Станислав Балабанов от ИТН.

 

“За да се вдигнат хора, които са с различни футболни пристрастия, различни цветове и да се обединят срещу тази неправда, трябва да ги поздравим. И ако една десета от това, което се случи снощи в центъра на София, се случи в триъгълника на властта, много бързо всички ще спрем да гледаме тази политическа агония в момента”, сподели Балабанов.

 

„Вие давате ли си сметка какво означава вчерашната поправка за „Булгартрансгаз“ - нещо, което ние им обяснявахме един месец по-рано – че ще фалират дружеството. Малка тайна – Асен Василев иска да го фалира“, коментира Йорданов по повод промените, приети вчера в Закона за контрол по прилагане на ограничителните мерки с оглед на действията на Русия, дестабилизиращи положението в Украйна.

 

“Може само да имат "обосновани догадки, че ако три милиарда, които в момента отиват към жълтите павета, благодарение на дерогацията, ще се пренасочат в друга посока”, категоричен е той.

 

Какво още казаха народните представители от ИТН, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

1 Коментара

Борис

преди 5 месеца

А къде бяхте вие,бе чалгари да запеете "Вятър ечи,Балкан стене"!Боклуци,на терен е много по -трудно нали?Може да повикате Гювенди Ханъм от Варна та да ви кърпи насраните гащи,да развее ушития от нея байрак,па да извади кожения мем и да маа, и да маа...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.