Ексклузивно в “Свободно слово”! Тошко Йорданов: Пленарна зала е черна дупка

Вътре е пълно с наглеци, които твърдят, че са правителство, заяви депутатът

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-toshko-yordanov-plenarna-zala-e-cherna-dupka/121233 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Тошко Йорданов: Пленарна зала е черна дупка

Вътре е пълно с наглеци, които твърдят, че са правителство, заяви депутатът

"В момента чакаме да изтекат на черната дупка десетте минути. Съжалявам, но аз съм остарял, а вътре колегите са по-млади с около половин час. Времето и пространството се изкривява в черната дупка и мисля, че трябва да отдадем дължимото на господин Айнщайн, който още миналия век предсказа това", заяви ексклузивно пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков в парламента Тошко Йорданов от “Има такъв народ”.

 

"Вътре е пълно с наглеци, които твърдят, че са правителство. Там няма един министър със здрав разум. Алчни и нагли", каза народният представител.

 

Според депутата гласуването на вота на недоверие ще е утре. Той сравни парламента с черните дупки. Повод за изказването му стана така не гласувания вот на недоверия срещу кабинета, заради липса на кворум. 

 

Какво още каза Йорданов, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.