Елена Йончева: Когато един нормален човек попадне в мафиотската организация на работа на ГЕРБ, става такъв

https://svobodnoslovo.eu/politika/elena-yoncheva-kogato-edin-normalen-chovek-popadne-v-mafiotskata-organizaciya-na-rabota-na-gerb-stava-takav/20469 SvobodnoSlovo.eu
Елена Йончева: Когато един нормален човек попадне в мафиотската организация на работа на ГЕРБ, става такъв

„Боил Банов е един интелигентен човек. Но, когато един нормален човек попадне в мафиотската организация на работа на ГЕРБ става такъв” това каза в интервю за предаването „Тази неделя” по БТВ депутатът от БСП Елена Йончева, в коментар на скандала на седмицата „Ало, Банов съм”.

По думите й, записът, който трае 17 минути, показва не само няколко фрази, а дълъг разговор, в който се заявява, че трябва едни 700 000 хиляди лева да се спестят. Според нея, този скандал е продължение на скандала „Ало, Ваньо” и това е модел на управление. „Няма чувство за справедливост в тази държава",  категорично заяви Йончева.

"Предоставихме и документи, които доказват, че всичко, което се е говорило е истина. Опитват се варварски да оберат държавата. Нямам съмнение, че записът е автентичен", увери тя и подчерта, че не допуска източникът на информация да е подал грешна информация за случая.

„Имаме и документи, които го потвърждават”, каза още Елена Йончева.

cross.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.