ЕТО КОЙ Е „АНОНИМНИЯТ СВИДЕТЕЛ“ ЗА „УБИЙСТВАТА“ НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ“! „ДЕЖУРЕН“ СВИДЕТЕЛ С НАД 100 ПРЕПИСКИ СРЕЩУ НЕГО ЗА ИЗМАМИ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/eto-koy-e-anonimniyat-svidetel-za-ubiystvata-na-borisov-i-geshev-dezhuren-svidetel-s-nad-100-prepiski-sreshtu-nego-za-izmami/12303 SvobodnoSlovo.eu
ЕТО КОЙ Е „АНОНИМНИЯТ СВИДЕТЕЛ“ ЗА „УБИЙСТВАТА“ НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ“! „ДЕЖУРЕН“ СВИДЕТЕЛ С НАД 100 ПРЕПИСКИ СРЕЩУ НЕГО ЗА ИЗМАМИ!

декември т.г. единствена АФЕРА публикува:

ИСТИНАТА ЗА „ЗАГОВОРА ЗА УБИЙСТВО НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ“ Е ТРАГИКОМИЧНА: СКАЛЪПЕНИ ПОКАЗАНИЯ ПО ДЕЛОТО „БОЖКОВ“ НА „АНОНИМЕН“ СВИДЕТЕЛ И.С.С., ТРАДИЦИОННО НЕКАДЪРНИ, ДИКТУВАНИ ОТ БЕЗДАРНИ ЧЕНГЕТА

Тогава АФЕРА информира кой всъщност е „анонимния свидетел“  – И.С.С., който охотно интерпретира онова, което са му диктували бопаджиите, че Васил Божков, чрез негов приятел, ще убиват Бойко Борисов и Иван Гешев.

В материала разказахме и какви абсурдни литературни мистификации бъкат в така наречените „показания“ на „анонимния свидетел“, които граничат с абсурда.

Показанията са дадени по делото срещу Васил Божков, а от „анонимен“ той вече е и явен свидетел.

В показанията са набъркани и побоя над журналиста Слави Ангелов, както и протестите, за които Васил Божков бил дал 500 000 лв. чрез Михаил Иванов. Михаил Иванов пък е свързан с Орлин Алексиев, за който се знае, че е близък със Слави Трифонов.

Разследване на АФЕРА разкри колко „достоверен“ е така нареченият „анонимен свидетел“ И.С.С., който се оказва че едва ли не е присъствал на де що побой и „убийство“ е имало, и който минава за „безспорното доказателство“ на спец. прокурори и спец. ченгета.

И.С.С. е Ивайло Серафимов Серафимов.

Разследване на АФЕРА показа, че Ивайло Серафимов Серафимов е от така наречената „гвардия“ на „дежурните“ „свидетели“ по знакови дела, ползван срещу облаги от бопаджии и прокурори.

Първо Ивайло Серафимов Серафимов лъсва като „анонимен“ по първото дело срещу Златко Иванов – Баретата. По онова време срещу Ивайло Серафимов Серафимов има образувани 12 дела, а по делото срещу Баретата – Ивайло Серафимов дава „показания“, от които впоследствие обаче се отрича, тъй като … излъгал. Така още от тогава той е компрометиран свидетел.

По делото за побоя над журналиста Слави Ангелов, Ивайло Серафимов Серафимов също е „анонимен“ свидетел. По него пък показанията му пак са оборени, защото Серафимов посочва дати, в които обвинените не са в България, а иначе и той бил присъствал на побоя, след което … променя датите… в нови показания.

Справка на АФЕРА показа, че из всички прокуратури в страната срещу Ивайло Серафимов Серафимов има образувани 100 преписки, а само за миналата година срещу него има образувани 10 преписки в градовете Елин Пелин, Силистра и София. В огромната си част те са за измами.

АФЕРА научи и че последно лицето е имало касание и към измама спрямо Миню Стайков за сумата около 100 000 евро.

Брилянтни източници на АФЕРА от спец. службите информираха, че над Ивайло Серафимов Серафимов е имало „чадър“ и не им било давано „добро“ да работят по него, но напоследък бетонния чадър се е пропукал.

Очевидно да си „дежурен свидетел“, особено пък за да лакардисваш кой щял да убива Бойко Борисов и Иван Гешев, носи индулгенции за да шеташ крими безпрепятствено.

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.