Европа ни разболява от рак с щурци и хлебарки в храната

С нарочен регламент от 3 януари 2023 г.  ЕК разрешава влагането на прах от насекоми в ястията 

https://svobodnoslovo.eu/politika/evropa-ni-razbolyava-ot-rak-s-shturci-i-hlebarki-v-hranata-2/52139 SvobodnoSlovo.eu
Европа ни разболява от рак с щурци и хлебарки в храната

С нарочен регламент от 3 януари 2023 г.  ЕК разрешава влагането на прах от насекоми в ястията 

“Безумно е в родината ни България да ядем червеи, мухи и други извращения, непитични за европейския бит и култура на хранене, за да си набавим протеин. 
Това беше гласувано с нов Еврорейски регламент!!!” Така започва поста си във фейсбук г-жа Маргарита Кънчева, основател на групата за самопомощ “Хронични възпаления и причини”. Там тя и още няколко самоотвержени дами, преминали през ада на родното здравеопазване, превеждат и популяризират трудовете и методите за лечение на светила от световната медицина като вече покойния д-р Рей Пит, Брода Барнс, Лара Брайдън и др. Познанията и информираността им са помогнали на стотици страдащи от ендокринни и хормонални разстройства да намерят лек. 

Основателката на групата не остава безразлична и към изкуствено наложения ни от Европа регламент за влагане на насекоми в храната, които доказано предизвикват не само рак, но и много други злокобни болести. “От новата 2023 г. ЕС даде разрешение за добавяне на насекоми (домашни щурци) към печива, паста и други полуфабрикати „за широката публика“. Въпреки че има информация за алергии и възможни анафилактични реакции, Комисията на ЕС е на мнение, че не е необходимо да се изброяват специфични изисквания за етикетиране относно възможни алергични реакции”, уточнява тя. Така наред с немотията и липсата на адекватно лечение в болниците, българите занапред ще мрем и от токсините на хлебарки, гъсеници и всякаква гад, до която дори Библията не дава да се докосваме.

“Плюя на такава Европолитика и ценности!!! Живея в държава, в която има всичко необходимо, за да се отглеждат прекрасни деца с прекрасни натурални родни плодове, зеленчуци, зърнени храни и млечнодайни и месодайни животни. Няма нито нужда, нито потребност, нито страната е пренаселена, че да ме приучва някой да се храня несвойствено и извратено”, уточнява Кънчева и се мотивира повече от научно защо вкарването на подобни твари в храната е пагубно, описвайки подробно какво ни задължава Европа:

Според новия регламент домашните щурци ще могат да се замразяват, сушат или използват на прах, съобщава ДПА.
До дни ще бъде разрешено и използването на ларвите на житната плесен. Това не са първите насекоми, които се одобряват от ЕС, подобно разрешение вече има и за биволския червей, прелетния скакалец и ларвите на брашнения бръмбар. Одобрение от ЕС очакват и още осем насекоми. Този вид нововъведение в хранително-вкусовата индустрия се определя като "нова храна". Например, щурците ще се продават замразени, изсушени или на прах. Те също така ще могат да се използват в производството на хляб, бисквити, крекери, смеси за печене, паста, сосове, супи, заместители на месо и мляко, картофени продукти и шоколад.

В началото на 2021 г. Европейската комисия реши да одобри брашнените червеи като първото насекомо, което може да се използва за храна в Европейския съюз. В интервю в сайта на комисията, публикувано на 2 юни 2021 г. Рафаел Перес, ръководител на екипа за нови храни в генерална дирекция „Здравеопазване и безопасност на храните“, обсъжда стъпките за разширяване на хранителния избор на потребителите в ЕС, нарастващата роля, която насекомите ще играят като част от по-здравословния и по-устойчив хранителен режим, както и ползите за околната среда през следващите години.

Кое налага да наричате "по-здравословен" и "по-устойчив хранителен режим", бе извратеняци такива? Кое не му е здравословното и устойчивото на традиционния режим? Или това ще ви е новата форма на контрол? Чрез източниците на храна след като унищожихте родното ни производство?”, не крие гнева си авторката и призовава постът й да се прочете и разпространи от максимално много хора.

“Активността на серумната хитиназа прогнозира метастази на колоректален рак", подкрепя твърдението си Кънчева с купища научни публикации.
“Хитиназна активност причинява Хитинът! Какво е Хитин? Хитинът изгражда екзоскелетите, крилата и люспите на насекомите. Насекомите, поради наличието на Хитин са провокатор за човешката имунна система. Ето какво показва резултатът от проучването: Пациентите с висока хитиназна активност са имали значително по-висок риск от метастази от тези с ниска хитиназна активност в групите за обучение и тестване по време на проследяването.ХИТИНЪТ ПРИЧИНЯВА РАК! НАСЕКОМИТЕ НЕ СА ГОДНА ЧОВЕШКА ХРАНА!” Те провокират човешкия вроден имунитет да генерира поток от възпалителни цитокини, които увреждат органите (водещи до астма, атопичен дерматит и др.), и в упорити ситуации водят до смърт (множествена склероза, системен лупус еритроматозус (SLE), рак и др.). За съжаление, стимулираната от хитин-хитиназа свръхчувствителност е честа причина за професионална алергия.

“Сега, Може ли някой да ми обясни защо се одобрява прилагането на брашно от насекоми в храната ни, при положение, че знаят, че ОБРАЗУВА РАК?!?! И че е силен провокатор на болести и имунореактивност? Защото аз логична причина не виждам и си задавам въпроса: възможно ли е някой, който дърпа конците на милия ни ЕВросъюз да е на мнение, че 9 милиарда човеци на тая планета са множко и може да ги съкратим като вкараме Хитин в храната! И моля, не ми говорете, че има народи, които това ядат. Докато се научим да го ядем това и ще пукнем без време. Тая адаптивност изисква хиляди години тренинг”, непреклонна е Маргарита Кънева

Следните продукти "за широката публика" скоро ще бъдат в продажба с добавени щурци (Acheta domesticus):

- Многозърнест хляб

- Многозърнести рула

- Крекери и хлебни пръчици

- Зърнени блокчета

- Сухи премикси за печива

- Бисквитки

- сухи тестени изделия с пълнеж и без пълнеж

- сосове

- преработени картофени продукти

- Ястия на основата на бобови растения и зеленчуци

- Пица

- Общи тестени изделия и продукти от суроватка на прах

- Месни аналози (вегетариански алтернативи на месо)

- Супи и концентрати за супи, супи на прах

- Закуски на базата на царевично брашно

- Напитки, подобни на бира

- Шоколадови изделия, ядки и маслодайни семена

- Снаксове (с изключение на чипс) и месни заготовки
 

10 Коментара

trans - gender

1 year before

Шаламанов: Не разбираме Запада. Затова не ни пускат в Шенген

Коментирай

IYI

1 year before

“Сега, Може ли някой да ми обясни защо се одобрява прилагането на брашно от насекоми в храната ни, при положение, че знаят, че ОБРАЗУВА РАК?!?!” Да- мога да Ви обясня: 1. Планът на психопатите е да ни избият. 2. Колкото по- бавно и мъчително, толкова повече ще се радват- за справки психиатрите. Да ви обяснят какво е психопат- че се кефи да измъчва и изтезава жертвата. 3. За да е пълен кефа на психопата- ще си му плащаме. За тази цел ще избие и унищожи храната и водата ни. Тогава ще получи пълен орг@зъм. 4. Според българската конституция това е незаконно- ама дреме му на някой вече за Конституцията. 5. Докато позволяваме- ще ни чук@т. 6. Ядосайте се малко, или яжте насекоми:)

Коментирай

Иванов

1 year before

Както не става ясно на масовия българин, млякото от нашите производители се изкупува на цена под производствената. Внася се мляко от Украина на цена по- ниска от производствената у нас, но цените в магазина са престъпно високи. Това се нарича тихо и престъпно унищожаване на млекопроизводството и на млечни продукти. И като знаем, че вече 80% от храната ни е вносна, можем да бъдем спокойни , че и бройлерите от фермите ще ни завиждат. Вредите, които ни нанасят са вече толкова явни, че по нататъшното ни мълчание и съгласие с ГЕНОЦИДА, който ни правят е НЕВЪЗМОЖЕН. Майната им на всички досегашни политически сили, на мафията ГЕРБ, на ПП, на ДА-МИЗЕРИЯ, на ДПС и на генерал Янев. България изглежда вече като след земетресението в Турция, умрелите са хиляди.

Коментирай

луд

1 year before

Първо ти сриват имунната система и те предразполагат към развитието на рак, ако не си умрял от инсулт или инфаркт. После те хранят с канцерогенни боклуци. Добре са го измисили сатанинските изчадия от Давос.

Коментирай

от село

1 year before

Явно ще трябва да ходя и брашно да си купувам от мелницата и да си меся и хляб. Зеленчуци и плодове сам си гледам, имам и животни. Да му мислят гражданите и западняците.

Коментирай

Иванчо от вицовете

1 year before

Идиотщините на ЕС вече не се търпят. Унищожават ни бавно, но методично. Имаме единствен изход и тава е масово да гласуваме за Възраждане и да пометем кретените от ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС, Стефан Янки и БСП. В програмата на Възраждане, на челно място е застъпено възстановяване и развитие на българското селско стопанство. Оттам ще дойдат естествените храни на трапезата ни. Да се се забрани със закон присъствието на инсекти под какъвто и да и вид в храната на българите! Да не се внасят храни с добавки от червеи и насекоми! Да се следи за изкуствено заразяване на добитъка и строг граничен контрол! Накрая - написаното не е виц.)

Коментирай

Венци

1 year before

Всеки производител или вносител на гореописаните гадости трябва да е наясно, че с бизнеса му в България е свършено! Разпространявайте публикацията, не само в интернет. Трябва да достигне до всеки български гражданин.

Коментирай

ИвайлоК

1 year before

Според мен - повече от достатъчна причина хората да излязат на улицата - за излизане от ЕС! Просто той вече е смъртоносен. А иначе - логично погледнато - остават за хранене картофи, боб, яйца, малко месо и риба... Е, и зеленчуците, разбира се.

Коментирай

Нелина

1 year before

Интересно как адв. Маргарита Кънчева, осъдена за незаконно строителство, изведнъж стана толкова популярна в интернет пространството. Първо създаде свой сайт, в който предлага здравни консултации, за които не е квалифицирана. Издаде книга (превод) заедно с представителка на други съмнителни твърдения и продължава да я популяризира в групите с цел печалба. И изведнъж "съвсем случайно" постът и е цитиран 1:1 във водеща медия. За скакалците е ясно. А нещо да кажете за това как тази жена "назначава" скъпи изследвания по собствено усмотрение, "разчита" резултати с претенция за компетентност и щедро препоръчва на жените да пият щитовидни хормони и да взимат прогестерон? Колко лекари са съгласни с подобни твърдения и защо правите реклама на хора, чиито действия могат да са не по-малко вредни??!

Коментирай

Нелина

1 year before

Интересно как адв. Маргарита Кънчева, осъдена за незаконно строителство, изведнъж стана толкова популярна в интернет пространството. Първо създаде свой сайт, в който предлага здравни консултации, за които не е квалифицирана. Издаде книга (превод) заедно с представителка на други съмнителни твърдения и продължава да я популяризира в групите с цел печалба. И изведнъж "съвсем случайно" постът и е цитиран 1:1 във водеща медия. За скакалците е ясно. А нещо да кажете за това как тази жена "назначава" скъпи изследвания по собствено усмотрение, "разчита" резултати с претенция за компетентност и щедро препоръчва на жените да пият щитовидни хормони и да взимат прогестерон? Колко лекари са съгласни с подобни твърдения и защо правите реклама на хора, чиито действия могат да са не по-малко вредни??!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.