Факт е, че обиколките на Борисов с жипката следват маршрутите на неговата корупция

https://svobodnoslovo.eu/politika/fakt-e-che-obikolkite-na-borisov-s-zhipkata-sledvat-marshrutite-na-negovata-korupciya/13336 SvobodnoSlovo.eu
Факт е, че обиколките на Борисов с жипката следват маршрутите на неговата корупция

Факт е, че обиколките на Борисов с жипката следват маршрутите на неговата корупция. Той си наглежда "своето", докато ви продава че се грижи за "общото".

Ако е вярно, че в България корупцията премества в частните джобове на властимащите и властприближените около 10 милиарда годишно, то това означава че за 10 години от близо 420 милиарда бюджет, разпределен през негови правителства, то всеки четвърти лев от бюджета и евросредствата е ОТКРАДНАТ!?!? Е как да отлепим от последното място в ЕС?

Как да не си наглежда източника на доходи, как върви корупцията, господин премиера?

Трябваше да спре преди години, вече е късно. Корупцията е като наркоманията, пристрастяваш се и с изцъклен поглед се мяташ на жипа, посещаваш магистрали, тръбопроводи и докато някой краде зад кадър всеки четвърти лев от твое име и в твоя полза, ти убеждаваш нацията, че корупцията е природно явление и така трябва да бъде.

Илиан Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.