Фандъкова: Който предлага равноотдалечен премиер, да каже името му сега

https://svobodnoslovo.eu/politika/fandakova-koyto-predlaga-ravnootdalechen-premier-da-kazhe-imeto-mu-sega/144939 SvobodnoSlovo.eu
Фандъкова: Който предлага равноотдалечен премиер, да каже името му сега

Огромен е рискът от загуба на европейски средства по оперативните програми от новия програмен период 2021-2027 г. За първите 4 години България е инвестирала едва 5% от средствата. 

Това заяви Йорданка Фандъкова, кандидат за депутат от ГЕРБ, по Нова нюз. Това са близо 30 млрд. лв. безвъзмездни европейски средства, на които разчитат както всички кметове, така и различните сектори в държавата, допълни тя. 

За да бъде наваксано това рисковано забавяне е нужно стабилно редовно правителство, поемаме ангажимент да работим това да се случи след изборите, каза още бившият кмет на София. 

Стабилното правителство и ясно управленско мнозинство се гради на поета политическа отговорност. Затова на този етап предложението за равноотдалечени от всички партии премиер, министри и екипи изглежда неразбираемо и като бягство от отговорност. До изборите остава още седмица, а след това сроковете за разговори се скъсяват. Така че партиите, които предлагат неизвестни на никого икономист или юрист, трябва да кажат имената им, призова Фандъкова. 

Образованието и промените в учебните програми са сред ключовите приоритети и вярвам, че за тях ще намерим широка подкрепа, каза още Йорданка Фандъкова.  

https://offnews.bg/

5 Коментара

Жозеф Дол и Европейкото бедро на Йорданка Фандъкова

55 minutes before

Европейкото бедро на Йорданка Фандъкова Спомнете си една много по-изобличителна снимка, която също стана обществено достояние. На нея ясно се вижда как шефът на ЕНП Жозеф Дол, тежък провинциален бюргер от Франция, е пуснал ръка на столичната кметица Йорданка Фандъкова и политически некоректно глади бедрото и все едно тя му е някаква собственост. И какво се оказа – един французин вилнее в България като господар на политиката у нас, включително и на столичната местна власт. Това е само кратка забележка към всички, които толкова мразят народа си, че бързат да го оплюват при всеки възможен случай. https://www.alarmanews.com/wp-content/uploads/2014/10/%D0%91%D0%91_%D0%A4%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%94%D0%BE%D0%BB.jpg

Коментирай

ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

53 minutes before

Ето и други скорошни данни за управлението на ГЕРБ – 18% от населението на страната живее в тежки материални и социални лишения; – 46,7 % от хората нямат достатъчно заделени пари, за да посрещнат неочаквани разходи; – 20,7 % не могат да отопляват достатъчно добре дома си; – 22 % не могат да похарчат всяка седмица малка сума пари за лични нужди; – 20,6 % са под линията на бедността; – 30,9 % от децата на възраст до 15 години изпитват материални лишения; – 14,6 % от семействата от двама родители с едно дете живеят в бедност; – родителите на 14,5 % от децата не могат да им купят книги!

Коментирай

Данчето е циганската кралица в София

50 minutes before

Изобщо фотото на опипваната Фандъкова и нейното многострадално дясноцентристко бедро е една удивителна шокираща метафора за положението на цялата страна. Българската буржоазия винаги се докарва до момента, в който е готова телесно да предложи себе си, за да бъде доволен големият брат. Не са важни никакви принципи, морал, идеи или история – важното е във всеки един момент поредният новодошъл средностатически комплексар с власт да гледа доволно и палаво да се подсмихва на фотографите. Името на дошлия може да се мени, но отношението на българските "елитки" е удивително постоянно. Вечно отдаване докрай. Нещата винаги опират до една пейка и до една политически некоректна ръка там, където няма никаква работа. /вижте снимката/ https://www.alarmanews.com/wp-content/uploads/2014/10/%D0%91%D0%91_%D0%A4%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%94%D0%BE%D0%BB.jpg

Коментирай

Борисова

39 minutes before

Равноотдалечен от всички е само К.Костадинов-не харесва никой - нито ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ ,ИТН и т.н. Харесва само себе си.

Коментирай

Константин

35 minutes before

Политиците трябва да поемат не политическа, а наказателна отговорност! Тогава нещата може да потръгнат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.