Г-н Юнкер, Наздраве и да ви питам за кончетата!

https://svobodnoslovo.eu/politika/g-n-yunker-nazdrave-i-da-vi-pitam-za-konchetata/22995 SvobodnoSlovo.eu
Г-н Юнкер, Наздраве и да ви питам за кончетата!

Двамата диктатори, с които се целувате днес няма какво да ги питам, за тях имам други ‘послания’.

Та, за кончетата, г-н Юнкер. Те умряха. Загинаха от глад и студ. И за смъртта им бе платено от еврофондовете. Сипете си още една мускатова, г-н Юнкер, има и още! Десет години страната ни е член на ЕС и десет години българите тънат в беднотия, а милиони избягаха от родината си. Десет години европейските граждани плащат от данъците си милиарди евра, а в резултат мафията в България става все по могъща, а народа все по беден и нещастен. И не само кончетата умират. И хора умират. От студ, от глад, от бой, от липса на лекарства, от липса на лечение и адекватна медицинска грижа. Защото всичко се краде. Корупцията и мафията са превзели държавата ни, а вие, г-н Юнкер се прегръщате и целувате с тези, които ограбиха народа и държавата ни! Това ли е „европейската солидарност”?! Това ли са „европейските ценности”? Брюксел да гледа как един народ загива и да си затваря очите пред престъпленията на управляващите? Това не ви ли прави съучастници в престъпленията?

Българите направихме своят избор и евроатлантическият ни път е без алтернатива. Но, вместо да внасяме демокрация и ценности от Европа, ние изнасяме корупция и престъпни схеми за Европа. И дори, когато народа български се опитва да се отърве от корумпираните си управници и политици, вие, г-н Юнкер идвате и легитимирате тяхната власт с целувките и прегръдките си с мафиотите! Дали защото ви носят и на вас куфарчетата в Брюксел? Такива „златни кокошки” няма да намерите! Вие си затваряте очите за престъпленията и грабежите им, а те ви се отчитат подобаващо? Това ли е? Така ли „работи” системата? Така, както разкритите от БОЕЦ данни за схемите за източване на милиарди ДДС в продължение на десетилетия? И все никой не е виновен!

Ние избрахме да станем част от обединена Европа и вярваме, че това е правилният избор. Но, отдавна корумпираните, алкохолизирани и съществуващи заради самите себе си европейски чиновници и бюрократи предадоха надеждите и доверието на европейските народи. Когато видиш изкълваните от гарваните очи на замръзналите и загинали от глад кончета, разбираш, че нещо не е наред. Че не е нормално да плащаш с данъците си за убийства. Не е нормално да се пращат стотици сигнали за корупция и схеми за крадене на милиарди от еврофондовете, а еврочиновниците да се прегръщат с крадците! Не е нормално да плащаме на чиновници, които служат на мафията. Не е нормално хора и кончета да умират от глад и студ.

Г-н Юнкер, време е да си ходите и заедно с вас да си вземете и „вашите приятели” Бойко и бандата му! Преди да бъдете изхвърлени заедно с тях. Днес злото има две имена и те са – Мафия и Корупция. Европа и България са преживявали и по тежки времена, ще преживеем и ще се преборим и с това зло, но цената, която плащаме за загубеното време е жестока. Цената се измерва в загубена вяра, загубени надежди, загубени мечти, загубени човешки животи. И в кончета

Георги Борисов Георгиев  БОЕЦ

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.