Генерал Стефан Янев: Докога България ще е заложник на маниакални лични амбиции и интереси?

https://svobodnoslovo.eu/politika/general-stefan-yanev-dokoga-balgariya-shte-e-zalozhnik-na-maniakalni-lichni-ambicii-i-interesi-4/135344 SvobodnoSlovo.eu
Генерал Стефан Янев: Докога България ще е заложник на маниакални лични амбиции и интереси?

Докога България ще е заложник на маниакални лични амбиции и интереси?

Войната е на прага ни, а претендентите за властта се занимават с това „кой да води бащина дружина“.

 

Ако сега не осъзнаем, че трябва да изградим национален консенсус и заедно да се изправим като стена срещу предизвикателствата пред България – икономически, геополитически, военни, миграционни, демографски, утре може да е късно.

Спиралата „от избори в избори и пак отначало“ през последните 3 години, която води до политическа несигурност и нестабилност, плаши хората и ги отблъсква.

Всеки сам започва да търси по-добро бъдеще за себе си, за семейството си, за децата си. И често пъти изборът е да напусне пределите на България.

 

Това окончателно ще срине пазара на труда, който и сега се задъхва от липсата на кадри на всички нива, ще задълбочи обезлюдяването на огромни територии от страната, ще уплаши външните инвеститори, ще доведе до ступор в социалните системи, за които няма да има ресурс, който да ги захранва.

 

Време е да спрем този поход към унищожаването на България като национална държава и на българската нация!

Време е за възход на България!

Гласувайте на 9 юни, всеки глас е важен!

Гласувайте за „Български възход“ с №16 в бюлетините.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! Платен материал.

2 Коментара

Аква

1 month before

Има партии, които отстояват българския национален интерес. Има партии, които го продават. ИЗБИРАЙТЕ УМНО! ГЛАСУВАЙТЕ ВСИЧКИ!

Коментирай

Yoyo

1 month before

Като го видяхме, че не може да върже две думи на кръст , интересно кой му пише глупостите .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.