Георги Атанасов: Ако Божков е най-лошият на света, то какви са неговите най-близки партньори?

https://svobodnoslovo.eu/politika/georgi-atanasov-ako-bozhkov-e-nay-loshiyat-na-sveta-to-kakvi-sa-negovite-nay-blizki-partnyori/5509 SvobodnoSlovo.eu
Георги Атанасов: Ако Божков е най-лошият на света, то какви са неговите най-близки партньори?

"Аз, доколкото съм чувал няма колективна отговорност. Отговорността е моя, но искът е колективен, което е странно. Делото почва на трети февруари", това заяви журналистът Георги Атанасов пред "ЕвроДикоФ" по случая с конфликта му със семейство Найденови - собственици на ефбет.

"Цеките", както са известни те съдят журналиста за клевета, след написана от него статия, свързана с това дали собствениците на букмейкъра са защитени свидетели не заради конфликта им с Васил Божков, а заради санкциите "Магнитски".

Те съдят журналиста за общо 35 000 лв.

"Тези хора така се чувстват извън закон и морал, че влизат в една абсурдна ситуация да обясняват на обществото как черното е бяло, бялото - черно, а водата твърда", добави той.

"Ако Васил Божков е най-лошият на света, то какви са неговите най-близки партньори?", попита Атанасов.

"Успоредно с мен под съд е даден и Огнян Стефанов, но не знам с какви аргументи. Интересно е, че тези претенции срещу мен са заведени след като Найденов беше изваден от разширения списък "Магнитски".

https://eurocom.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.