ГЕРБ спечелили изборите съкрушително в циганската махала на Асеновград

https://svobodnoslovo.eu/politika/gerb-spechelili-izborite-sakrushitelno-v-ciganskata-mahala-na-asenovgrad/24990 SvobodnoSlovo.eu
ГЕРБ спечелили изборите съкрушително в циганската махала на Асеновград

Впечатляващата охрана на циганската махала в Асеновград изглежда има съвсем логични за управляващите мотиви. Според данни от последните избори, там ГЕРБ е спечелил съкрушително. Т.е. гетото, където реално почти няма законна къща (и реално не би следвало изобщо да се гласува), е извор на гласове за Бойко Борисов и безценното му правителство.

В Асеновград живеят и много турци, и затова се очаква ДПС да има силни позиции там. В този случай обаче не е така. ГЕРБ доминира, не без тотален контрол над циганите.

Явно гласовете за Бойко Борисов са по-важни от безопасността на местните българи, които могат да бъдат пребивани без никакъв повод, и само по слухове, пускани из махалата. А жандармерия ще има в защита на всеки глас за любимата на цял народ партия, очевидно твърд е Цецо...

Резултат с изображение за Борисов cigani

http://gudelnews.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.