Гласувайте на тези избори за когото искате, само не за ГЕРБ

https://svobodnoslovo.eu/politika/glasuvayte-na-tezi-izbori-za-kogoto-iskate-samo-ne-za-gerb/7326 SvobodnoSlovo.eu
Гласувайте на тези избори за когото искате, само не за ГЕРБ

По-рано коментираха под мои неща тук, че съм платен от Слави Трифонов, защото пишех, че избирателя вижда в ИТН инструмента да отстрани Борисов. Или защото възразявах, когато някой казваше, че тия нямат програма, не знаят какво искат. И посочвах конкретно какви радикални реформи искат, за които и референдум организираха (на който аз лично отговорих на всичко с НЕ). И подсещах, че ако е до програма, всяка партия си има качена на сайта.

И не са ми били безпочвени приказките, защото ИТН спечели изборите. Друг въпрос е защо после 4 партии не можаха да се разберат за правителство.

Сега ми пишат, че съм платен от "Продължаваме промяната", защото възразявам, че Кирил Петков не е лъжец, както го интерпретират с политически цели, и това с гражданството му не е престъпление. Или че Ицо Хазарта е по-добре от професионалните крадци политици.

Няма да съм платен, само ако пиша колко е хубав и правилен Лозан Панов и ДБ. За тях може. Повечето нападки оттам идват.

БСП не реагират така, каквото и да напишеш за тях, ИТН - също. Доколкото виждам и новата партия не се държи така, сякаш си длъжен да ги хвалиш.

Гласувайте на тези избори за когото искате, само не за ГЕРБ. Това ми е предизборния лозунг или съвет, кой както ще да го разбира.

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.