Главчев: Ще изпълнявам задълженията си на служебен премиер толкова време, колкото е необходимо

https://svobodnoslovo.eu/politika/glavchev-shte-izpalnyavam-zadalzheniyata-si-na-sluzheben-premier-tolkova-vreme-kolkoto-e-neobhodimo/140857 SvobodnoSlovo.eu
Главчев: Ще изпълнявам задълженията си на служебен премиер толкова време, колкото е необходимо

Ще изпълнявам задълженията си на служебен министър-председател толкова време, колкото е необходимо, за да не изпада държавата в конституционна криза. Това посочва в свое изявление премиерът Димитър Главчев.

"Мое задължение е страната да бъде преведена и през тази безпрецедентна ситуация", посочва още той.

"Предвид създалото се положение и ако това би предотвратило последващ институционален блокаж, заявявам, че съм готов да участвам в конституционната процедура за назначаване на служебен премиер", гласи още позицията на Главчев, разпространена от правителствената информационна служба.

https://epicenter.bg/

11 Коментара

Главанак

4 weeks before

Ша ги иизпълняваш и свирки ще правиш, главанак!

Коментирай

Цаца

4 weeks before

Що за ментално болно същество трябва да си за да носиш името Горица? Родителите ти трябва да са били олигофрени. Че и Кожарева. Да беше се прекръстила на Хуйна Кожарева. Всъщност, ако се вгледате, това е Денков с руса перука.

Коментирай

Уонко

4 weeks before

Пудел на краварите Изпълнява! Клекнали у Партер Г.

Коментирай

Ха ха ха

4 weeks before

Ясно, ,,Тримореца,, пак направи ,,ала-бала,, , те с Главчев добре работят за НАТО , затова и той не отиде във Вашингтон( всичко , което трябваше , той беше подписал по-рано) Ще дойде време , обаче и ще му видят гнусната ,,муцуна,,( и без това му личи, прилича на лалугер) , да беше прочел циониските протоколи как постъпват с слугите си,, гои,, ...

Коментирай

Мирмидон

4 weeks before

И какво да направи Радев, като му вързаха ръцете идиотите от ППДБ и може да избира между Горица и Главоча

Коментирай

Мирмидоне,

4 weeks before

Как ще наруши Конституцията ? ,,Те ,, му подготвиха пътя..Чувал ли си за ,,чистачи,, ...сапьори, когато ,, тежката бойна техника ,, минава пътят трябва да е разчистен... Той е ,,стратегически воин на бъдещето,, ( характеристиката му ) Как се овладява една територия без военни действия ?

Коментирай

Мирмидон,

4 weeks before

Кажи ми случайно ли става отличник на ,,Максуел, , сложен в тяхната Алея , с характеристика- ,,стратегически воин,, на бъдещето Държавен глава, а..

Коментирай

До Майна ...

4 weeks before

Радев ще се окаже най-голямото влечуго ... Цялата тази тупардия е с цел да се осигури комфорт на ПП-ДБ на следващите избори ... Явно ПП-ДБ пак са се прегърнали с "евроатлантика" ... С цел да не се наруши "евроатлантическия" път ... Затова Възраждане пак ще бъдат прецакани на 3-то или 4-то място ... Радев си има цели за постигане и си действа по тях ... Пък плебса нека си вярва, че той е новият "Спасител" ... Олигофрени ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.