ГМР ЗАВИНАГИ....

https://svobodnoslovo.eu/politika/gmr-zavinagi/26190 SvobodnoSlovo.eu
ГМР ЗАВИНАГИ....

Е, народонаселението бе възрадвано от благата вест, че Главната Мутра на Републиката се завръща на бял кон, избран от тъпи магарета. Възлюбеният на корумпетата главатар на шайката ни сведе до знанието, че по-убав от него няма. И той ще е премиер. Няма не искам, няма недей! Туй-то!

Като ви казвах миналата година докъде ще се докараме, не ми вярвахте. Е, казах ли ви го! Казах го! Ама акъл и цикъл, не дойдат ли навреме, все ще е късно! Сега очакваме отново ГМР да оглави бандата, която ще предложат от ГЕРБ за правителство. Има реален шанс да не съберат гласове и да се ходи на предсрочни избори. Кабинет на малцинството обикновено в България не се получава. Особено във време на политическа, икономическа и духовна криза.

По-лошото е друго - на предстоящите през март месец избори, след като гласуваха за връщане на хартиената бюлетина, ГЕРБ със сигурност ще спечелят много по-голяма преднина на изборите. Тоест, няма да им трябват други партии, за да управляват. Тогава, естествено, ГМР отново ще бъде премиерин, ще козирува на фон ЛайНен и ще се прави на неразбрал за корупцията и законите.

За какво ручахме жабетата, другари и другарки от протестите? За какво ни подслушваха, биха и обгазяваха? За какво ни претърсваше полиция по улиците? За какво ни слагаха в разни списъци на опасни терористи? За какво ни плюеха?

Цялата обществена енергия отиде на вятъра. Защото гняв и смелост без разум, обикновено ражда чудовища. Чудовищата на политическата меркантилност, корупция и престъпно управление.....а честиту, продължавайте да не мислите!

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.