Гневни коментари срещу Ангелкова след участието й по БНТ

https://svobodnoslovo.eu/politika/gnevni-komentari-sreshtu-angelkova-sled-uchastieto-y-po-bnt/18383 SvobodnoSlovo.eu
Гневни коментари срещу Ангелкова след участието й по БНТ

Лавина от критика заля социалните мрежи след участието на министъра на туризма Николина Ангелкова в сутрешния блок Денят с Георги Любенов по БНТ. „Чува ли се какви глупости говори, особено след толкова слаб летен сезон тази година???“, пише в профила на предаването във фейсбук Поли Иванова. „Ръст във всичко, ама най-вече в лъжите. На нея ли да вярвам или на очите си? Вече се нарича Черно море – Бетономорие. Расте му носа на някой като Пинокио“, е мнението на Христо Деведжиев.

Димитър Йорданов: „Станах тази сутрин, пускам БНТ 1 и след като чух какво говори г-жа Ангелкова си помислих, че живея в Швейцария.

Толкова много глупости и лъжи наговори, че се чудя как не я е срам. Явно управляващите мислят,че сме слепи“. „Трагична е“, отсича Лилия Дечева. „Стряскащо некомпетентна, а грозотата е дар от Бога. Ако искате лъжи, питайте я…Аз лично смених канала..!“, е коментарът на Иванка Наумова.

Резултат с изображение за критика срещу Ангелкова

/bgtourism.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.